Menu
Your Cart

Ceasuri

   Tic tac tic tac foloseşte un ceas de perete din gama noastră de decoraţiuni interioare, ceasuri vintage sau ceasuri retro pentru a măsura timpul în cel mai frumos mod cu putinţă. La noi găseşti cele mai potrivite idei de cadouri online sub formă de ceasuri decorative. Un ceas nu este neapărat un instrument pentru măsurarea timpului ci poate reprezenta punctul de plecare în iniţierea unui plan decorativ. Aşezat pe un perete un ceas poate dicta tonul de culoare şi stilul decorativ al celorlalte obiecte utilizate, spre exemplu al ramelor foto.

   Un pendul de podea aşezat într-un colţ al camerei poate da nota de design pentru mobilierul folosit. La alegerea unui ceas decorativ trebuie întotdeauna să avem grijă ca dimensiunea acestuia să fie în deplină armonie cu plinurile şi golurile cadrului decorativ, pentru ca acesta să nu facă notă discordantă din peisaj. În gama de decoraţiuni interioare veţi regăsi o varietate de astfel de ceasuri decorative, cu siguranţă unul este pentru dumneavoastră.

Un singur produs, două funcţionalităţi: ceasul de perete cu cuier. Avem în faţă un produs deosebit atât prin forma şi stilul său cât şi prin dubla funcţionalitate de a măsura timpul şi a folosi drept cuier pentru articolele vestimentare. Ceasul este conceput pentru a fi folosit pe perete, este ..
183 RON Fără TVA:154 RON
Ceasul de perete „Mauri“ este în stilul ceasurilor de mai mult de 100 de ani, cu un aspect minunat de modă veche și oarecum amintește de „scândurile“ din lemn MDF, care formează baza pentru rondelă, iar cifrele și limbile în stil vintage sunt subliniate. Chiar și într-un vechi castel ..
473 RON Fără TVA:397 RON
Ceas cu roți dințate negru. Designul acestui ceas atrage privirile imediat. El nu mai este doar un ceas, ci devine un obiect decorativ. Material: Metal Culoare: negru Diametru: 38cm Baterie: 1x AA 1.5V (neinclusă) ..
208 RON Fără TVA:175 RON
   Dacă vă doriți ceva inedit, atunci un ceas înglobat în macheta unui ventilator este întradevar ceva inedit. Ceasul este realizat din metal, este disponibil în două variante de finisaj, roz și maro antichizat. Dimensiunile ceasului sunt de 32X41 cm, el se comercializeaza la bucata, prețu..
115 RON Fără TVA:97 RON
   Dacă vă doriți ceva inedit atunci un ceas înglobat în macheta unui ventilator este întradevar ceva inedit. Ceasul este realizat din metal, este disponibil în două variante de finisaj, roz și maro antichizat. Dimensiunile ceasului sunt de 32X41 cm, el se comercializeaza la bucata, prețul..
115 RON Fără TVA:97 RON
   Vă doriți un ceas cu personalitate, noi vi-l putem oferi. Ceasul are un aspect antichizat, pe margine evidențiindu-se o ramă metalică, în timp ce cadranul are motive vintage. Putem spune că acesta este un ceas de perete vintage. În partea superioară se regasește un i..
104 RON Fără TVA:87 RON
 Ce poate să imprime mai mult aerul vintage decorului dumneavoastră decât ceasul de perete rotund Floare Dedicat special pentru peretele dumneavoastră acest deosebit ceas, pe langa faptul ca indica precis ora, va aduce și un plus decorului unde il veti incadra. Ceasul are forma rotunda, ca..
31 RON Fără TVA:26 RON
   Un ceas de perete cochet poate să completeze perfect decorul camerei dumneavoastră. Ceasul pentru perete Hotel Paris are forma rotunda, diametrul de 34 cm și este realizat din MDF. Literele romane precum și culorile alese pentru realizarea acestui ceas de perete vin să intregeasca aspec..
31 RON Fără TVA:26 RON
   Coloritul multicolor este cel care i-a dat și denumirea. Astfel avem placerea să va prezentam ceasul metalic Arlechin, Ceasul are forma rotunda, este realizat din metal, iar diametrul sau este de 74 cm. Ca și elemente de design speciale, regăsim cifrele care indica ora asezate pe niste ..
287 RON Fără TVA:241 RON
   O piesă delicată din gama decoraţiunilor de interior este ceasul alb din dantelă de diametru 30 cm. Bateriile pentru acest produs nu sunt incluse ele având specificaţia 1xAA 1,5V. Dantela, semnificaţia imaculată a purităţii, a fost transpusă aici într-un obiect decorativ ..
62 RON 37 RON Fără TVA:31 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)