Menu
Your Cart

Ceasuri

   Tic tac tic tac foloseşte un ceas de perete din gama noastră de decoraţiuni interioare, ceasuri vintage sau ceasuri retro pentru a măsura timpul în cel mai frumos mod cu putinţă. La noi găseşti cele mai potrivite idei de cadouri online sub formă de ceasuri decorative. Un ceas nu este neapărat un instrument pentru măsurarea timpului ci poate reprezenta punctul de plecare în iniţierea unui plan decorativ. Aşezat pe un perete un ceas poate dicta tonul de culoare şi stilul decorativ al celorlalte obiecte utilizate, spre exemplu al ramelor foto.

   Un pendul de podea aşezat într-un colţ al camerei poate da nota de design pentru mobilierul folosit. La alegerea unui ceas decorativ trebuie întotdeauna să avem grijă ca dimensiunea acestuia să fie în deplină armonie cu plinurile şi golurile cadrului decorativ, pentru ca acesta să nu facă notă discordantă din peisaj. În gama de decoraţiuni interioare veţi regăsi o varietate de astfel de ceasuri decorative, cu siguranţă unul este pentru dumneavoastră.

Model: 12IT044
   Daca va doriti ceva inedit atunci un ceas inglobat in macheta unui ventilator este intradevar ceva inedit. Ceasul este realizat din metal, este disponibil in doua variante de finisaj, roz si maro antichizat. Dimensiunile ceasului sunt de 32X41 cm, el se comercializeaza la bucata, pretul..
115 RON Fără TVA:97 RON
Model: 12IT043
   Va doriti un ceas cu personalitate, noi vi-l putem oferi. Ceasul are un aspect antichizat, pe margine evidentiindu-se o rama metalica, in timp ce cadranul are motive vintage. In partea superioara se regaseste un inel pentru atarnare. Dimensiunile ceasului sunt de 40X70X4,5 cm.  ..
104 RON Fără TVA:87 RON
Model: 12IT042
Daca timpul este o resursa atat de pretioasa, de ce acesta sa nu fie afisat de un ceas inedit? Ceasul are cadranul de culoarearosie in timp ce marginea acestuia este de culoarea argintie. Forma ceasului este rotunda iar diametrul acestuia este de 30 cm ..
49 RON Fără TVA:41 RON
Model: 12WE038
   Un ceas de perete cochet poate sa completeze perfect decorul camerei dumneavoastra. Ceasul pentru perete Hotel Paris are forma rotunda, diametrul de 34 cm si este realizat din MDF. Literele romane precum si culorile alese pentru realizarea acestui ceas de perete vin sa intregeasca aspec..
31 RON Fără TVA:26 RON
Ceas de perete Arlechin D74
Top La comandă
Model: 12BO022
   Coloritul multicolor este cel care i-a dat si denumirea. Astfel avem placerea sa va prezentam ceasul metalic Arlechin, Ceasul are forma rotunda, este realizat din metal iar diametrul sau este de 74 cm. Ca si elemente de design speciale, regasim cifrele care indica ora asezate pe niste p..
287 RON Fără TVA:241 RON
Model: 12IT040
 Ce poate sa imprime mai mult aerul vintage decorului dumneavoastra decat ceasul de perete rotund Floare Dedicat special pentru peretele dumneavoastra acest deosebit ceas, pe langa faptul ca indica precis ora, va aduce si un plus decorului unde il veti incadra. Ceasul are forma rotunda, ca..
31 RON Fără TVA:26 RON
Model: 12BO007
   O piesă delicată din gama decoraţiunilor de interior este ceasul alb din dantelă de diametru 30 cm. Bateriile pentru acest produs nu sunt incluse ele având specificaţia 1xAA 1,5V. Dantela, semnificaţia imaculată a purităţii, a fost transpusă aici într-un obiect decorativ ..
62 RON 37 RON Fără TVA:31 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)