Menu
Your Cart

Cum cumpăr?

 

Cumpara online, rapid si eficient!

Bun venit site-ul www.insignis.ro! Ai posibilitatea sa consulti lista noastra de produse folosind meniul din stanga, meniul din header sau functia cautare din partea dreapta. Dupa ce ai gasit produsul pe care doresti sa-l achizitionezi, ai mai multe variante disponibile pentru comandarea acestuia:

1. Comanda pe site

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:
• Produsul este identificat clar si orice erori legate de pret si model sunt evitate;
• Primiti confirmarea comenzii si notificari ulterioare privind statusul acesteia.
• Beneficiati de promotii si reduceri pe baza istoricului de comenzi.

Pentru a lansa comenzi nu este necesar sa te inregistrezi, poti lansa comanda fara cont, cu specificarea datelor necesare livrarii (nume, adresa, e-mail si numar de telefon). Ai posibilitatea sa te inregistrezi ca si membru, beneficiind astfel de accesarea statusului si istoricului de comenzi, de reduceri si bonusuri de fidelizare, dar si de accesul usor pentru comenzile viitoare.

Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care adaugi produse folosind butonul Adauga in Cos. Acest buton il poti gasi in dreapta imaginii fiecarui produs, sau chiar in lista de produse dintr-o categorie.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi – Pas 1. Poti opta pentru comanda fara cont, pentru inregistrare completand rubricile cerute cu informatii valide, prezente la Pasul 2, sau daca esti deja membru, sa intri in cont cu e-mail si parola. 

Daca ai ales sa comanzi fara cont, atunci in Pasul 3 vei scrie informatiile necesare pentru livrare iar la Pasul 4 vei opta pentru metoda de livrare. 

Daca ai devenit membru, atunci poti alege una din adresele existente, sau poti sa introduci o noua adresa de livrare. Poti folosi adresa de la birou sau pe cea a unei rude, daca ajungi tarziu acasa. Selectezi metoda de plata, la Pasul 5, bifezi rubrica de Termeni si conditii, daca esti de acord cu acestia, si finalizezi procesul de comanda.

Vei primi ulterior confirmarea comenzii pe adresa de e-mail pe care ai furnizat-o. In cazul in care nu o primesti, inseamna ca nici noi nu o putem vedea. Te rugam sa ne contactezi si sa ne informezi de acest lucru la adresa: office@insignis.ro


Salvarea datelor

In contul pe care l-ai creat, poti vedea statusul comenzii in timp real. Mentionam ca datele cerute sunt doar cele necesare indeplinirii procesului de livrare. 


2. Comanda prin e-mail sau Formular de contact

INSIGNIS accepta realizarea comenzilor, prin intermediul adreselor de e-mail afisate pe site. Daca optezi pentru aceasta modalitate, va trebui sa ne furnizezi numele, adresa si numarul de telefon, impreuna cu denumirea completa si cantitatea produselor dorite.

3. Comanda telefonica

Pentru comenzi telefonice suna la numarul de telefon de mai jos:
Orange : 0736 395 589

Program de lucru

PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 08:00 la 20:00 (pentru comenzi primite telefonic) si NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail.

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, etc): Luni -Vineri, de la 08:00 la 20:00


Stocuri

Majoritatea produselor de pe site-ul www. insignis.ro se afla pe stoc, iar in proportie foarte mica o parte se pot aduce la comanda. Stocul vi se va confirma o data ce comanda este lansata de dvs.

In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate.

Spor la cumparaturi!