Menu
Your Cart

Cuiere

   Priveşte atat utilitatea lor cat şi aspectul inedit pe le confera aceste obiecte decorative. Foloseşte cuiere retro, vintage, rustice sau pur şi simplu considera-le cele mai potrivite idei de cadouri pentru cei apropiaţi. De la mult utilizata fraza "Aşeaza-ţi haina pe cuier" şi pana la rolul decorativ pe care acest obiect il are nu este decat un pas. Utilitate versus parte decorativa, pe care dintre ele o preferaţi? Noi incercam sa va oferim ambele laturi ale acestor produse. Un cuier sub forma de casuţe a caror garduleţe servesc drept agaţatori pentru obiectele vestimentare este atat de util pe cat de inedit şi decorativ este rolul sau. Cuierele sunt printre primele obiecte decorative cu care ne intalnim la intrarea intr-o casa sau intr-un local deoarece tocmai funcţionalitea lor impune acest lucru. Şi cum prima impresie conteaza, aceste trebuie sa fie bine alese pentru a fi in ton cu ansamblu decorativ al spaţiului din care fac parte. 

   De la cuiere vintage, realizate din diverse materiale, şi pana la cuiere rustice noi incercam sa va etalam cuiere din toate stilurile de design, pentru ca dumneavoastra sa le alegeţi pe acelea care va definesc cel mai bine.  

Un singur produs, doua funcţionalitaţi: ceasul de perete cu cuier. Avem in faţa un produs deosebit atat prin forma şi stilul sau cat şi prin dubla funcţionalitate de a masura timpul şi a folosi drept cuier pentru articolele vestimentare. Ceasul este conceput pentru a fi folosit pe perete, este ..
183 RON Fără TVA:154 RON
Cuier de perete Lindsay din lemn, stil vintage, culoare gri Dimensiuni 58x12x21cm Poate fi prins de perete cu 2 holtsuruburi ..
103 RON Fără TVA:87 RON
   Stabilitatea mare ii permite cuierului Tripod sa sustina un numar mare de articole vestimentare. Cuierul este construit din metal, corpul este format din trei picioare care se unesc in centu si se despart spre extremitati, iar inaltimea lui este de 183 cm. Culoarea cuierului e..
328 RON Fără TVA:276 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Tree negru poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 176 cm. Culoarea cuierului este neagra&n..
235 RON Fără TVA:197 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul de metal cu picior  (stil pom) Tree alb poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 176&nb..
235 RON Fără TVA:197 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Rainbow poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 173 cm. Cuierul are baza cromata ..
175 RON Fără TVA:147 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Loire poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 174 cm. Culoarea cuierului este alba&nbs..
192 RON Fără TVA:161 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul David negru poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 180 cm. Culoarea cuierului este neagra&..
225 RON Fără TVA:189 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul David alb poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 180 cm. Culoarea cuierului este alba in t..
225 RON Fără TVA:189 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Octavian poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 174 cm. Culoarea cuierului este neagra in ..
213 RON Fără TVA:179 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Octavian poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 174 cm. Culoarea cuierului este alba in timp ce..
213 RON Fără TVA:179 RON
   Practic si util, cuierul pentru articole vetimentare Prague nu trebuie sa lipseasca din casa dumneavoastra. Cuierul are un aspect placut, cu baza din plastic de culoare neagra in care se fixeaza axul cuierului care este construit din metal si vopsit in culoarea natur al lemnului. I..
336 RON Fără TVA:282 RON
   Practic si util, cuierul pentru articole vetimentare Prague nu trebuie sa lipseasca din casa dumneavoastra. Cuierul are un aspect placut, cu baza din plastic de culoare alba in care se fixeaza axul cuierului care este construit din metal si vopsit in culoarea natur al lemnului. Inaltime..
301 RON Fără TVA:253 RON
   Practic si util cuierul de perete cu raft este potrivit pentru holul dumneavoastra. Cuierul are un design special cu modele geometrice, ceea ce pot incadra produsul in stilul Boho. El este realizat din lemn, in partea inferioara dispune de un raft si trei agatatori pentru articolele ves..
319 RON Fără TVA:268 RON
    Un obiect inedit cu o utilizare multipla: raft, cuier si obiect decorativ. Raftul Arrow este construit din metal si lemn si are lungimea de 52 cm. Acest obiect reda forma 3D a unei sageti, partea superioara fiind descoperita astfel ca intreg corpul sagetii deserveste ca si suport de de..
84 RON Fără TVA:71 RON
   Nimic nu poate aduce inapoi vremurile demult apuse decat o decoraţiune baroc. Pentru aceasta noi va punem la dispoziţie, in gama noastra de decoraţiuni interioare, setul de patru cuiere distincte de inalţime 15 cm. Cuierele sunt realizate din metal, au culoarea alb antichizat, iar desig..
73 RON Fără TVA:61 RON
Aceste carlige practice, frumos proiectate de perete alb, sub forma de inimi indicate si crin francez, vin ca un set de trei pentru casa ta. Acestea au fost concepute in aspectul trendy folosit si isi gasesc  locul chiar si in cel mai mic colt. Carligele pentru imbracaminte sunt nu numai f..
46 RON Fără TVA:39 RON
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)