Menu
Your Cart

Cuiere

Cuiere hol - vintage, rustice, moderne

 Priveşte atat utilitatea lor cat şi aspectul inedit pe le confera aceste obiecte decorative. Foloseşte cuiere retro, vintage, rustice sau pur şi simplu considera-le cele mai potrivite idei de cadouri pentru cei apropiaţi. De la mult utilizata fraza "Aşeaza-ţi haina pe cuier" şi pana la rolul decorativ pe care acest obiect il are nu este decat un pas. Utilitate versus parte decorativa, pe care dintre ele o preferaţi? Noi incercam sa va oferim ambele laturi ale acestor produse. Un cuier sub forma de casuţe a caror garduleţe servesc drept agaţatori pentru obiectele vestimentare este atat de util pe cat de inedit şi decorativ este rolul sau. Cuierele sunt printre primele obiecte decorative cu care ne intalnim la intrarea intr-o casa sau intr-un local deoarece tocmai funcţionalitea lor impune acest lucru. Şi cum prima impresie conteaza, aceste trebuie sa fie bine alese pentru a fi in ton cu ansamblu decorativ al spaţiului din care fac parte. 

   De la cuiere vintage, realizate din diverse materiale, şi pana la cuiere rustice noi incercam sa va etalam cuiere din toate stilurile de design, pentru ca dumneavoastra sa le alegeţi pe acelea care va definesc cel mai bine.  

Cuier metalic Cheie albastru  Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 12cm Lungime: 32cm Lățime: 32cm Culoare: Albastru Material: Fier Stil: vintage ..
33 RON Fără TVA:28 RON
Cuier metalic Trevia crem  Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 173cm Lungime: 42cm Lățime: 42cm Culoare: Crem Stil: clasic ..
385 RON Fără TVA:324 RON
Cuier perete lemn Maso alb  Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 14cm Lungime: 75.5cm Lățime: 75.5cm Culoare: Alb Material: Brad Stil: shabby ..
182 RON Fără TVA:153 RON
Cuier perete lemn Ravan maro  Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 20cm Lungime: 50cm Lățime: 50cm Culoare: Maro Stil: modern ..
139 RON Fără TVA:117 RON
Cuier perete Umbrela maro  Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 27cm Lungime: 24cm Lățime: 24cm Culoare: Maro Material: Fier Stil: shabby ..
54 RON Fără TVA:45 RON
   Nimic nu poate aduce inapoi vremurile demult apuse decat o decoraţiune baroc. Pentru aceasta noi va punem la dispoziţie, in gama noastra de decoraţiuni interioare, setul de patru cuiere distincte de inalţime 15 cm. Cuierele sunt realizate din metal, au culoarea alb antichizat, iar desig..
73 RON Fără TVA:61 RON
Aceste carlige practice, frumos proiectate de perete alb, sub forma de inimi indicate si crin francez, vin ca un set de trei pentru casa ta. Acestea au fost concepute in aspectul trendy folosit si isi gasesc  locul chiar si in cel mai mic colt. Carligele pentru imbracaminte sunt nu numai f..
46 RON 30 RON Fără TVA:25 RON
   Ce poate completa mai bine decorul dumneavoastra decat cuierul manechin transparent pentru articole vestimentare de inalţime 172 cm. Cuierul este de culoare alba, realizat din sarma groasa imbinata asemenea unui cadru. Partea inedita este ca structura acestui cuier e..
645 RON Fără TVA:542 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul de metal cu picior  (stil pom) Tree alb poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 176&nb..
240 RON 192 RON Fără TVA:161 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul David alb poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 180 cm. Culoarea cuierului este alba in t..
225 RON Fără TVA:189 RON
   Stabilitatea mare ii permite cuierului Tripod sa sustina un numar mare de articole vestimentare. Cuierul este construit din metal, corpul este format din trei picioare care se unesc in centu si se despart spre extremitati, iar inaltimea lui este de 183 cm. Culoarea cuierului e..
334 RON Fără TVA:281 RON
   Practic si util, cuierul pentru articole vetimentare Prague nu trebuie sa lipseasca din casa dumneavoastra. Cuierul are un aspect placut, cu baza din plastic de culoare alba in care se fixeaza axul cuierului care este construit din metal si vopsit in culoarea natur al lemnului. Inaltime..
320 RON Fără TVA:269 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Tree negru poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 176 cm. Culoarea cuierului este neagra&n..
240 RON Fără TVA:202 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Loire poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 174 cm. Culoarea cuierului este alba&nbs..
205 RON Fără TVA:172 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Rainbow poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 173 cm. Cuierul are baza cromata ..
205 RON Fără TVA:172 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul David negru poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 180 cm. Culoarea cuierului este neagra&..
225 RON Fără TVA:189 RON
   Practic si util, cuierul pentru articole vetimentare Prague nu trebuie sa lipseasca din casa dumneavoastra. Cuierul are un aspect placut, cu baza din plastic de culoare neagra in care se fixeaza axul cuierului care este construit din metal si vopsit in culoarea natur al lemnului. I..
336 RON Fără TVA:282 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Octavian poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 174 cm. Culoarea cuierului este neagra in ..
242 RON Fără TVA:203 RON
Cuier de perete Lindsay din lemn, stil vintage, culoare gri Dimensiuni 58x12x21cm Poate fi prins de perete cu 2 holtsuruburi ..
103 RON Fără TVA:87 RON
Un singur produs, doua funcţionalitaţi: ceasul de perete cu cuier. Avem in faţa un produs deosebit atat prin forma şi stilul sau cat şi prin dubla funcţionalitate de a masura timpul şi a folosi drept cuier pentru articolele vestimentare. Ceasul este conceput pentru a fi folosit pe perete, este ..
183 RON Fără TVA:154 RON
Cuier Cerva L80    Alte specificații ale acestui produs:   Dimensiuni : 9x80x19cm  Culoare: Alb  Material: Lemn, fier  Stil: Vintage  ..
191 RON Fără TVA:161 RON
  Cuier haine Savro L39cm    Alte specificații ale acestui produs:   Lungime: 39cm  Culoare: Alb  Material: Fier  Stil: Shabby  ..
75 RON Fără TVA:63 RON
  Cuier din lemn Nesada     Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 19cm  Lungime: 85cm  Lățime: 85cm  Diametru: 0cm  Greutate: gr  Culoare: Crem  Material: Catifea  Stil: Clasic  ..
214 RON Fără TVA:180 RON
  Cuier din lemn Nesada Negru Bej    Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 19cm  Lungime: 85cm  Lățime: 85cm  Diametru: 0cm  Greutate: gr  Culoare: Crem  Material: Lemn  Stil: Clasic  ..
214 RON Fără TVA:180 RON
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)