Menu
Your Cart

Cuiere

Cuiere hol - vintage, rustice, moderne

 Priveşte atat utilitatea lor cat şi aspectul inedit pe le confera aceste obiecte decorative. Foloseşte cuiere retro, vintage, rustice sau pur şi simplu considera-le cele mai potrivite idei de cadouri pentru cei apropiaţi. De la mult utilizata fraza "Aşeaza-ţi haina pe cuier" şi pana la rolul decorativ pe care acest obiect il are nu este decat un pas. Utilitate versus parte decorativa, pe care dintre ele o preferaţi? Noi incercam sa va oferim ambele laturi ale acestor produse. Un cuier sub forma de casuţe a caror garduleţe servesc drept agaţatori pentru obiectele vestimentare este atat de util pe cat de inedit şi decorativ este rolul sau. Cuierele sunt printre primele obiecte decorative cu care ne intalnim la intrarea intr-o casa sau intr-un local deoarece tocmai funcţionalitea lor impune acest lucru. Şi cum prima impresie conteaza, aceste trebuie sa fie bine alese pentru a fi in ton cu ansamblu decorativ al spaţiului din care fac parte. 

   De la cuiere vintage, realizate din diverse materiale, şi pana la cuiere rustice noi incercam sa va etalam cuiere din toate stilurile de design, pentru ca dumneavoastra sa le alegeţi pe acelea care va definesc cel mai bine.  

  Cuier haine Savro L39cm    Alte specificații ale acestui produs:   Lungime: 16x39cm  Culoare: Alb  Material: Fier  Stil: Shabby  ..
75 RON Fără TVA:63 RON
Aceste carlige practice, frumos proiectate de perete alb, sub forma de inimi indicate si crin francez, vin ca un set de trei pentru casa ta. Acestea au fost concepute in aspectul trendy folosit si isi gasesc  locul chiar si in cel mai mic colt. Carligele pentru imbracaminte sunt nu numai f..
46 RON 30 RON Fără TVA:25 RON
Cuier Cerva L80    Alte specificații ale acestui produs:   Dimensiuni : 9x80x19cm  Culoare: Alb  Material: Lemn, fier  Stil: Vintage  ..
191 RON Fără TVA:161 RON
Cuier de perete Lindsay din lemn, stil vintage, culoare gri Dimensiuni 58x12x21cm Poate fi prins de perete cu 2 holtsuruburi ..
103 RON Fără TVA:87 RON
Cuier metalic Cheie albastru  Alte specificatii ale acestui produs:   Inaltime 12cm  Lungime: 32cm  Latime: 4cm  Culoare: Albastru  Material: Fier  Stil: vintage  ..
61 RON Fără TVA:51 RON
Cuier perete Umbrela maro  Alte specificatii ale acestui produs:   Inaltime 27cm  Lungime: 24cm  Latime: 4cm  Culoare: Maro  Material: Fier  Stil: shabby  ..
54 RON Fără TVA:45 RON
Cuier perete lemn Ravan maro  Alte specificatii ale acestui produs:   Inaltime 20cm  Lungime: 50cm  Latime: 4cm  Culoare: Maro  Stil: modern  ..
139 RON Fără TVA:117 RON
 Cuier din lemn Nesada   Alte specificatii ale acestui produs:  Inaltime 19cm Lungime: 85cm Latime: 5cm Diametru: 0cm Greutate: gr Culoare: Crem Material: Catifea Stil: Clasic ..
214 RON Fără TVA:180 RON
 Cuier din lemn Nesada Negru Bej  Alte specificatii ale acestui produs:  Inaltime 19cm Lungime: 85cm Latime: 5cm Diametru: 0cm Greutate: gr Culoare: Crem Material: Lemn Stil: Clasic ..
214 RON Fără TVA:180 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul de metal cu picior  (stil pom) Tree alb poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 176&nb..
240 RON Fără TVA:202 RON
Ceas cuier H75 Un singur produs, doua funcţionalitaţi: ceasul de perete cu cuier. Avem in faţa un produs deosebit atat prin forma şi stilul sau cat şi prin dubla funcţionalitate de a masura timpul şi a folosi drept cuier pentru articolele vestimentare. Ceasul este conceput pentru a fi folosi..
183 RON Fără TVA:154 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Loire poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 174 cm. Culoarea cuierului este alba&nbs..
205 RON Fără TVA:172 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Tree negru poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 176 cm. Culoarea cuierului este neagra&n..
240 RON Fără TVA:202 RON
   Nimic nu poate aduce inapoi vremurile demult apuse decat o decoraţiune baroc. Pentru aceasta noi va punem la dispoziţie, in gama noastra de decoraţiuni interioare, setul de patru cuiere distincte de inalţime 15 cm. Cuierele sunt realizate din metal, au culoarea alb antichizat, iar desig..
73 RON Fără TVA:61 RON
  Cuier metalic Trevia crem    Alte specificatii ale acestui produs:   Inaltime 173cm  Lungime: 42cm  Latime: 30cm  Culoare: Crem  Stil: clasic  ..
385 RON Fără TVA:324 RON
   Practic si util, cuierul pentru articole vetimentare Prague nu trebuie sa lipseasca din casa dumneavoastra. Cuierul are un aspect placut, cu baza din plastic de culoare alba in care se fixeaza axul cuierului care este construit din metal si vopsit in culoarea natur al lemnului. Inaltime..
320 RON Fără TVA:269 RON
   Practic si util, cuierul pentru articole vetimentare Prague nu trebuie sa lipseasca din casa dumneavoastra. Cuierul are un aspect placut, cu baza din plastic de culoare neagra in care se fixeaza axul cuierului care este construit din metal si vopsit in culoarea natur al lemnului. I..
336 RON Fără TVA:282 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Octavian poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 174 cm. Culoarea cuierului este neagra in ..
242 RON Fără TVA:203 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul David alb poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 180 cm. Culoarea cuierului este alba in t..
225 RON Fără TVA:189 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Rainbow poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 173 cm. Cuierul are baza cromata ..
205 RON Fără TVA:172 RON
Cuier de haine groase Flaps negru  Este frumos să ai un cuier, astfel încât să-ți poți apuca accesoriile în aer liber și du-te, dar uneori nu e suficient spațiu pentru un haină voluminoasă. \ Acest cuier de lemn pentru haine groase este înalt și elegant, cu nouă cârlige flip-down, care oferă s..
929 RON Fără TVA:781 RON
Cuier de haine groase Flaps alb Este frumos să ai un cuier, astfel încât să-ți poți apuca accesoriile în aer liber și du-te, dar uneori nu e suficient spațiu pentru un haină voluminoasă. \ Acest cuier de lemn pentru haine groase este înalt și elegant, cu nouă cârlige flip-down, care oferă spați..
929 RON Fără TVA:781 RON
Cuier de haine groase Flaps alb-natural Este frumos să ai un cuier, astfel încât să-ți poți apuca accesoriile în aer liber și du-te, dar uneori nu e suficient spațiu pentru un haină voluminoasă. \ Acest cuier de lemn pentru haine groase este înalt și elegant, cu nouă cârlige flip-down, care ofe..
929 RON Fără TVA:781 RON
Cuier Pillarus negru-nuc Uneori, dulapul de haine devine prea plin, alteori este tentant să vă odihniți pur și simplu haina unde nu îi aparține. Păstrați-vă hainele și accesoriile mai bine organizate cu o un cuier atractiv. Acest cuier elegant este suficient de versatil pentru a fi potrivit î..
664 RON Fără TVA:558 RON
Cuier Pillarus alb-lemn Uneori, dulapul de haine devine prea plin, alteori este tentant să vă odihniți pur și simplu haina unde nu îi aparține. Păstrați-vă hainele și accesoriile mai bine organizate cu o un cuier atractiv. Acest cuier elegant este suficient de versatil pentru a fi potrivit în..
664 RON Fără TVA:558 RON
Cuier pentru umbrele metalic Umbix negru  Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 60cm Lungime: 50cm Lățime: 24cm Culoare: Negru Material: Fier Stil: Clasic ..
203 RON Fără TVA:171 RON
Cuier Alexy in forma de colivie  Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 141cm Culoare: auriu Material: fier Stil: glam ..
748 RON Fără TVA:629 RON
Cuier Lexy H118  Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 118cm Culoare: gri Material: lemn Stil: rustic ..
161 RON Fără TVA:135 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul David negru poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 180 cm. Culoarea cuierului este neagra&..
225 RON Fără TVA:189 RON
   Stabilitatea mare ii permite cuierului Tripod sa sustina un numar mare de articole vestimentare. Cuierul este construit din metal, corpul este format din trei picioare care se unesc in centu si se despart spre extremitati, iar inaltimea lui este de 183 cm. Culoarea cuierului e..
334 RON Fără TVA:281 RON
Afişare 1 - 30 din 30 (1 pagini)