Menu
Your Cart

Cuiere

   Priveşte atât utilitatea lor cât şi aspectul inedit pe le conferă aceste obiecte decorative. Foloseşte cuiere retro, vintage, rustice sau pur şi simplu consideră-le cele mai potrivite idei de cadouri pentru cei apropiaţi. De la mult utilizata frază "Aşează-ţi haina pe cuier" şi până la rolul decorativ pe care acest obiect îl are nu este decât un pas. Utilitate versus parte decorativă, pe care dintre ele o preferaţi? Noi încercăm să vă oferim ambele laturi ale acestor produse. Un cuier sub formă de căsuţe a căror gărduleţe servesc drept agăţători pentru obiectele vestimentare este atât de util pe cât de inedit şi decorativ este rolul său. Cuierele sunt printre primele obiecte decorative cu care ne întălnim la intrarea într-o casă sau într-un local deoarece tocmai funcţionalitea lor impune acest lucru. Şi cum prima impresie contează, aceste trebuie să fie bine alese pentru a fi în ton cu ansamblu decorativ al spaţiului din care fac parte. 

   De la cuiere vintage, realizate din diverse materiale, şi până la cuiere rustice noi încercăm să vă etalăm cuiere din toate stilurile de design, pentru ca dumneavoastră să le alegeţi pe acelea care vă definesc cel mai bine.  

Cod intern: 32BO406
Cuier de perete Lindsay stil vintageDimensiuni 58x12x21cmPoate fi prins de perete cu 2 holțșuruburi ..
103 RON Fără TVA:87 RON
Cod intern: 15SG057
   Stabilitatea mare ii permite cuierului Tripod sa sustina un numar mare de articole vestimentare. Cuierul este construit din metal, corpul este format din trei picioare care se unesc in centu si se despart spre extremitati, iar inaltimea lui este de 183 cm. Culoarea cuierului e..
328 RON Fără TVA:276 RON
Cod intern: 15SG056
   Simplu dar extrem de util, cuierul Tree negru poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 176 cm. Culoarea cuierului este neagra&n..
235 RON Fără TVA:197 RON
Cod intern: 15SG055
   Simplu dar extrem de util, cuierul Tree alb poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 176 cm. Culoarea cuierului este alba ..
235 RON Fără TVA:197 RON
Cod intern: 15SG054
   Simplu dar extrem de util, cuierul Rainbow poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 173 cm. Cuierul are baza cromata ..
175 RON Fără TVA:147 RON
Cod intern: 15SG053
   Simplu dar extrem de util, cuierul Loire poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 174 cm. Culoarea cuierului este alba&nbs..
192 RON Fără TVA:161 RON
Cod intern: 15SG052
   Simplu dar extrem de util, cuierul David negru poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 180 cm. Culoarea cuierului este neagra&..
225 RON Fără TVA:189 RON
Cod intern: 15SG051
   Simplu dar extrem de util, cuierul David alb poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 180 cm. Culoarea cuierului este alba in t..
225 RON Fără TVA:189 RON
Cod intern: 15SG050
   Simplu dar extrem de util, cuierul Octavian poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 174 cm. Culoarea cuierului este neagra in ..
213 RON Fără TVA:179 RON
Cod intern: 15SG049
   Simplu dar extrem de util, cuierul Octavian poate fi amplasat atat in hol cat si ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, in partea inferioara are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar inaltimea lui este de 174 cm. Culoarea cuierului este alba in timp ce..
213 RON Fără TVA:179 RON
Cod intern: 15SG048
   Practic si util, cuierul pentru articole vetimentare Prague nu trebuie sa lipseasca din casa dumneavoastra. Cuierul are un aspect placut, cu baza din plastic de culoare neagra in care se fixeaza axul cuierului care este construit din metal si vopsit in culoarea natur al lemnului. I..
336 RON Fără TVA:282 RON
Cod intern: 15SG047
   Practic si util, cuierul pentru articole vetimentare Prague nu trebuie sa lipseasca din casa dumneavoastra. Cuierul are un aspect placut, cu baza din plastic de culoare alba in care se fixeaza axul cuierului care este construit din metal si vopsit in culoarea natur al lemnului. Inaltime..
301 RON Fără TVA:253 RON
Cod intern: 15IT046
   Practic si util cuierul de perete cu raft este potrivit pentru holul dumneavoastra. Cuierul are un design special cu modele geometrice, ceea ce pot incadra produsul in stilul Boho. El este realizat din lemn, in partea inferioara dispune de un raft si trei agatatori pentru articolele ves..
319 RON Fără TVA:268 RON
Cod intern: 15IT045
    Un obiect inedit cu o utilizare multipla: raft, cuier si obiect decorativ. Raftul Arrow este construit din metal si lemn si are lungimea de 52 cm. Acest obiect reda forma 3D a unei sageti, partea superioara fiind descoperita astfel ca intreg corpul sagetii deserveste ca si suport de de..
84 RON Fără TVA:71 RON
Cod intern: 15IT042
   Cuier vintage din lemn, cu o lungime de 50 cm, si latime de 14 cm, vine in intampinarea nevoilor tale. Perfect pentru fiecare hol, camera, oferind o nota de eleganta incaperii. ..
60 RON Fără TVA:50 RON
Cod intern: 15BO012
   Nimic nu poate aduce înapoi vremurile demult apuse decât o decoraţiune baroc. Pentru aceasta noi vă punem la dispoziţie, în gama noastră de decoraţiuni interioare, setul de patru cuiere distincte de înălţime 15 cm. Cuierele sunt realizate din metal, au culoarea alb antichizat iar design..
73 RON Fără TVA:61 RON
Cod intern: 15BO002
Aceste cârlige practice, frumos proiectate de perete alb, sub formă de inimi indicate și crin francez, vin ca un set de trei pentru casa ta. Acestea au fost concepute în aspectul trendy folosit și iși găsesc  locul chiar și în cel mai mic colț. Cârligele pentru îmbrăcăminte sunt nu numai f..
46 RON Fără TVA:39 RON
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)