Menu
Your Cart

Cuier Pillarus negru-nuc

Cuier Pillarus negru-nuc
664,00 RON
Fără TVA: 557,98 RON
  • In stoc: intre 2 - 4 saptamani
  • Dimensiuni: 168.00 x 40.00 x 40.00
  • Cod intern: 23UM1015

Cuier Pillarus negru-nuc 
Uneori, dulapul de haine devine prea plin, alteori este tentant să vă odihniți pur și simplu haina unde nu îi aparține. Păstrați-vă hainele și accesoriile mai bine organizate cu o un cuier atractiv. Acest cuier elegant este suficient de versatil pentru a fi potrivit în mai multe spații și, datorită celor opt cârlige, poate adăuga spațiu de stocare amplu. Pillarus este ușor de asamblat și măsoară 20 inci diametru x 65 inchi (50,8 cm dia x 165,1 cm). Este confecționat din metal și lemn și vine în două variante de culori diferite: lemn de culoare neagră și nuc și lemn alb vopsit combinat cu metal alb. Adăugați această haină elegantă în casă pentru o soluție inteligentă și elegantă pentru a vă agăța hainele și alte accesorii. Despre Umbra: O companie globală de design de produse, care oferă design original, modern, casual și funcțional pentru casă.
FABRICAT DIN METAL ȘI LEMN NATURAL: Cârligele și baza rotundă sunt realizate din metal și postul este din lemn; disponibil în negru metal și nuanțat în lemn de nuc sau metal alb, cu lemn vopsite în alb
COATACK COMPACT: Pilonul măsoară 20 dia x 65 inci, permițându-i să se potrivească cu ușurință în mai multe spații, ușor de asamblat.
 
Alte specificații ale acestui produs:  
Înălțime: 40cm 
Lungime: 168cm 
Lățime: 40cm 
Culoare: Negru 
Material: Stejar asiatic 
Stil: Minimalist 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun