Menu
Your Cart

Veioze

   Pentru a vă decora noptiera, biroul sau comoda folosiţi din gama noastră de decoratiuni interior: veioze decorative si pratice in stil retro sau veioze vintage cu picior de lemn. Faţă de produsul clasic pe care toată lumea îl cunoaşte şi îl deţine veioza a evoluat mult de-a lungul timpului şi până astăzi, devenind din ce în ce mai mult un obiect decorativ decât unul funcţional. Datorită luminii bine direcţionate şi plăcute pe care o oferă acest obiect decorativ contribuie semnificativ la crearea atmosferei şi a cadrului luminos.

   Pentru a crea o atmosferă liniştitoare, de relaxare, nu este recomandată utilizarea luminilor puternice de la surse centrale de iluminare, ci a luminilor de ambianţă, direcţionate specific pe un anumit obiect sau element arhitectural. Tocmai de aceea noi am creat o categorie aparte pentru dumneavoastră intitulată Veioze, unde puteţi găsi o gamă diversificată de produse care să vină în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. Şi nu uitaţi o veioză poate constitui întodeauna o soluţie perfectă pentru un cadou reuşit.

Model: 21EG074
   Pentru un decor deosebit cu aspect industrial folositi veioza Concrete. Veioza are o forma extrem de simpla ea fiind de fapt un bloc din ciment cu forma unui paralelipiped dreptunghic. In partea superioara se afla dulia tip E27 care permite utilizarea oricarui bec cu aceasta specificati..
70 RON Fără TVA:59 RON
Model: 21EG073
   Ce va poate ajuta mai mult sa creati un decor industrial decat veioza Cambert de culoare cuprata? Abajurul acestei veioze este unul inovativ extrem de modern, care lasa sa se intrevada toate detaliile, si care descrie forme geometrice spectaculoase. Pozitia de utilizare a aces..
90 RON Fără TVA:76 RON
Model: 21EG072
   Veioza Old Town are un design unic ce combina caldura data de lemnul de culoare natur si robustetea si raceala metalului vopsit in culoarea neagra. Veioza are o baza simpla metalica care se continua cu o tija subtire din acelasi material. In partea superioara gatul lampii este real..
150 RON Fără TVA:126 RON
Model: 21EG071
    Va doriti o veioza unica? Atunci veioza Ice Bottle este corpul de iluminat ideal. Corpul veiozei este realizat din sticla, fiind asemenea unei sticle de bautura si are culoarea alba. Pentru abajur s-a optat pentru unul de culoare crem. Ca si caracteristici regasim: Numar becuri: &nb..
210 RON Fără TVA:176 RON
Model: 21EG070
   Avand un aer elegant, veioza nichelata se potriveste perfect pe noptiera patului dumneavoastra. Corpul are forma unei sfere alungite, este nichelata, finisajul fiind unul argintiu. Pentru abajur s-a optat pentru unul din material textil de culoare maro. Ca si caracteristici tehnice rega..
550 RON Fără TVA:462 RON
Model: 21EG069
   Simpla, svelta si eleganta in acelasi timp, aceasta este lampa de birou Office. Lampa este construita din metal si dispune de o articulatie pentru un reglaj cat mai bun. Finisajul ales este negrul iar ca si caracteristici regasim: Numar becuri:    1 Bec inclus: &nbs..
190 RON Fără TVA:160 RON
Model: 21EG068
   Simpla, svelta si eleganta in acelasi timp, aceasta este lampa de birou Pilatus. Lampa este construita din metal si dispune de o articulatie pentru un reglaj cat mai bun. Finisajul ales este negrul si bronzul iar ca si caracteristici regasim: Numar becuri:    1 Bec ..
300 RON Fără TVA:252 RON
Model: 21EG067
   Un corp de iluminat deosebit este veioza Brown Antique, care isi va gasi cu siguranta locul pe masa dumneavoastra de lucru. Veioza este realizata din metal, dispune de un abajur in forma de palarie, iar culoarea sa este maro cu aspecte de antichizare. Specificatiile produsului..
250 RON Fără TVA:210 RON
Model: 21EG066
   Prin materialul si culorile folosite pentru finisaj, lampa trepied Colchester se incadreaza foarte bine in stilul de design industrial. Lampa este construita din metal, piciorul este in forma de trepied iar ca si culori s-au folosit: cuprul pentru partea inferioara a picioarelor si..
220 RON Fără TVA:185 RON
Model: 21EG065
   Lampa de podea Cambria Natur este o lampa pentru birou cu picior trepied, potrivita pentru orice masa si care are influente industriale in designul sau. Este confectionata din lemn iar abajurul este din material textil.   Numar becuri:    1 bec Bec inclus: &nb..
330 RON Fără TVA:277 RON
Model: 21EG064
   Creati o atmosfera frumoasa pentru orice activitate, cu ajutorul lampii de birou trepied din gama Caiman. Lampa este construita din metal, cu finisaj care combina verdele mint si culoarea natur a lemnului pentru picioare si ca si detaliu discret pe piesa de legatura dintre cablu si..
210 RON Fără TVA:176 RON
Model: 21EG063
   Cu o aparitie impozanta, lampa Valeda isi va face loc cu siguranta pe masa dumneavoastra de birou sau de ce nu chiar si pe podea. Lampa se sprijina pe un trepied cu picioare de lemn, iar culorile alese se impletesc extrem de bine albul pentru picioarele de sustinere si exteriorul abajur..
450 RON Fără TVA:378 RON
Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)