Menu
Your Cart

Veioze

   Pentru a vă decora noptiera, biroul sau comoda folosiţi din gama noastră de decoratiuni interior: veioze decorative si pratice in stil retro sau veioze vintage cu picior de lemn. Faţă de produsul clasic pe care toată lumea îl cunoaşte şi îl deţine veioza a evoluat mult de-a lungul timpului şi până astăzi, devenind din ce în ce mai mult un obiect decorativ decât unul funcţional. Datorită luminii bine direcţionate şi plăcute pe care o oferă acest obiect decorativ contribuie semnificativ la crearea atmosferei şi a cadrului luminos.

   Pentru a crea o atmosferă liniştitoare, de relaxare, nu este recomandată utilizarea luminilor puternice de la surse centrale de iluminare, ci a luminilor de ambianţă, direcţionate specific pe un anumit obiect sau element arhitectural. Tocmai de aceea noi am creat o categorie aparte pentru dumneavoastră intitulată Veioze, unde puteţi găsi o gamă diversificată de produse care să vină în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. Şi nu uitaţi o veioză poate constitui întodeauna o soluţie perfectă pentru un cadou reuşit.

Cod intern: 40BO002
Aerisit și elegant, aceasta este definiția acestei veioză cu un piedestal neobișnuit conceput din lemn de chiparos. Abajurul are o construcție solidă din sârmă și este acoperit cu o pânză de culoare crem. Veioza are fir alb cu un întrerupător manual clasic. Se potriveșt..
203 RON Fără TVA:171 RON
Cod intern: 21EG074
   Pentru un decor deosebit cu aspect industrial folositi veioza Concrete. Veioza are o forma extrem de simpla ea fiind de fapt un bloc din ciment cu forma unui paralelipiped dreptunghic. In partea superioara se afla dulia tip E27 care permite utilizarea oricarui bec cu aceasta specificati..
70 RON Fără TVA:59 RON
Cod intern: 21EG073
   Ce va poate ajuta mai mult sa creati un decor industrial decat veioza Cambert de culoare cuprata? Abajurul acestei veioze este unul inovativ extrem de modern, care lasa sa se intrevada toate detaliile, si care descrie forme geometrice spectaculoase. Pozitia de utilizare a aces..
90 RON Fără TVA:76 RON
Cod intern: 21EG072
   Veioza Old Town are un design unic ce combina caldura data de lemnul de culoare natur si robustetea si raceala metalului vopsit in culoarea neagra. Veioza are o baza simpla metalica care se continua cu o tija subtire din acelasi material. In partea superioara gatul lampii este real..
150 RON Fără TVA:126 RON
Cod intern: 21EG071
    Va doriti o veioza unica? Atunci veioza Ice Bottle este corpul de iluminat ideal. Corpul veiozei este realizat din sticla, fiind asemenea unei sticle de bautura si are culoarea alba. Pentru abajur s-a optat pentru unul de culoare crem. Ca si caracteristici regasim:Numar becuri: &nb..
210 RON Fără TVA:176 RON
Cod intern: 21EG070
   Avand un aer elegant, veioza nichelata se potriveste perfect pe noptiera patului dumneavoastra. Corpul are forma unei sfere alungite, este nichelata, finisajul fiind unul argintiu. Pentru abajur s-a optat pentru unul din material textil de culoare maro. Ca si caracteristici tehnice rega..
550 RON Fără TVA:462 RON
Cod intern: 21EG069
   Simpla, svelta si eleganta in acelasi timp, aceasta este lampa de birou Office. Lampa este construita din metal si dispune de o articulatie pentru un reglaj cat mai bun. Finisajul ales este negrul iar ca si caracteristici regasim:Numar becuri:    1Bec inclus: &nbs..
190 RON Fără TVA:160 RON
Cod intern: 21EG068
   Simpla, svelta si eleganta in acelasi timp, aceasta este lampa de birou Pilatus. Lampa este construita din metal si dispune de o articulatie pentru un reglaj cat mai bun. Finisajul ales este negrul si bronzul iar ca si caracteristici regasim:Numar becuri:    1Bec ..
300 RON Fără TVA:252 RON
Cod intern: 21EG067
   Un corp de iluminat deosebit este veioza Brown Antique, care isi va gasi cu siguranta locul pe masa dumneavoastra de lucru. Veioza este realizata din metal, dispune de un abajur in forma de palarie, iar culoarea sa este maro cu aspecte de antichizare. Specificatiile produsului..
250 RON Fără TVA:210 RON
Cod intern: 21EG066
   Prin materialul si culorile folosite pentru finisaj, lampa trepied Colchester se incadreaza foarte bine in stilul de design industrial. Lampa este construita din metal, piciorul este in forma de trepied iar ca si culori s-au folosit: cuprul pentru partea inferioara a picioarelor si..
220 RON Fără TVA:185 RON
Cod intern: 21EG065
   Lampa de podea Cambria Natur este o lampa pentru birou cu picior trepied, potrivita pentru orice masa si care are influente industriale in designul sau. Este confectionata din lemn iar abajurul este din material textil. Numar becuri:    1 bec Bec inclus: &nb..
330 RON Fără TVA:277 RON
Cod intern: 21EG064
   Creati o atmosfera frumoasa pentru orice activitate, cu ajutorul lampii de birou trepied din gama Caiman. Lampa este construita din metal, cu finisaj care combina verdele mint si culoarea natur a lemnului pentru picioare si ca si detaliu discret pe piesa de legatura dintre cablu si..
210 RON Fără TVA:176 RON
Cod intern: 21EG063
   Cu o aparitie impozanta, lampa Valeda isi va face loc cu siguranta pe masa dumneavoastra de birou sau de ce nu chiar si pe podea. Lampa se sprijina pe un trepied cu picioare de lemn, iar culorile alese se impletesc extrem de bine albul pentru picioarele de sustinere si exteriorul abajur..
450 RON Fără TVA:378 RON
Cod intern: 21EG062
   Cu o aparitie impozanta, lampa Valeda isi va face loc cu siguranta pe masa dumneavoastra de birou sau de ce nu chiar si pe podea. Lampa se sprijina pe un trepied cu picioare de lemn, iar culorile alese se impletesc extrem de bine negrul pentru picioarele de sustinere si exteriorul abaju..
450 RON Fără TVA:378 RON
Cod intern: 21EG061
   Lampa de birou trepied Nottingham creaza o imagine unicat prin finisajul sau invechit. La baza avem un trepied construit din metal si lemn, iar in partea superioara avem un abajur cilindric metalic cu finisaj ruginiu. Pe abajur sunt prezente diverse inscriptii perforate care permit toto..
550 RON Fără TVA:462 RON
Cod intern: 21EG060
    Pentru o lumina functionala perfecta utilizati veioza Pinoy pentru biroul dumneavoastra. Veioza imbina perfect naturaletea oferita de piciorul reglabil din lemn si negrul suprafetelor metalice pe care le regasim in abajur si talpa de sprijin. Ca si caracteristici regasim:Numar..
190 RON Fără TVA:160 RON
Cod intern: 21EG059
   Pentru o lumina functionala perfecta utilizati veioza Pinoy pentru biroul dumneavoastra. Veioza imbina perfect naturaletea oferita de piciorul reglabil din lemn si albul metalic oferit de abajur si talpa de sprijin. Pata de culoare este oferita insa de cablul de alimentare de culoare ro..
190 RON Fără TVA:160 RON
Cod intern: 21EG057
   Creati o atmosfera frumoasa pentru orice activitate, cu ajutorul lampii de birou trepied din gama Caiman. Lampa este construita din metal, cu finisaj car combina albul si cromul aplicat ca si detaliu discret pe piesa de legatura dintre cablu si abajur. Specifiicatiile produsului sunt ur..
180 RON Fără TVA:151 RON
Cod intern: 21EG078
   Combinatiile de natural cu metal au dus la crearea unui corp de iluminat superb. Acesta este si cazul lampii de birou Roana unde abajurul si talpa din metal de culoare neagra, se imbina perfect cu piciorul de sustinere din lemn. Lampa are posibilitatea de reglare multipla pentru a oferi..
280 RON Fără TVA:235 RON
Cod intern: 21EG056
   Combinatiile de natural cu metal au dus la crearea unui corp de iluminat superb. Acesta este si cazul lampii de birou Roana unde abajurul si talpa din metal de culoare alba, se imbina perfect cu piciorul de sustinere din lemn. Lampa are posibilitatea de reglare multipla pentru a oferii ..
280 RON Fără TVA:235 RON
Cod intern: 21EG055
   Avand un design simplu, veioza Avale se incadreaza perfect intr-un design de inspiratie nordica. Talpa veiozei si abajurul tronconic sunt cuprate, in timp ce tija de legatura este de culoare neagra. Ca si caracteristici regasim:Numar becuri:    1Bec inclus:   ..
100 RON Fără TVA:84 RON
Cod intern: 21EG054
   Descriind forme geometrice perfecte, veioza Cambert este ideala pentru a realiza un decor cu inspiratie industriala. Corpul veiozei este metalic de culoare neagra in timp ce abajurul textil de culoare alba vine sa completeze perfect acest corp de iluminat. Ca si caracteri..
120 RON Fără TVA:101 RON
Cod intern: 21EG053
   Descriind forme geometrice perfecte, veioza aurie Essen este ideala pentru a realiza un decor cu inspiratie industriala. Corpul veiozei este auriu in timp ce abajurul textil de culoare neagra vine sa completeze perfect acest corp de iluminat. Ca si caracteristici tehnice regasim: ..
120 RON Fără TVA:101 RON
Cod intern: 21EG052
   Descriind forme geometrice perfecte, veioza Essen este ideala pentru a realiza un decor cu inspiratie industriala. Corpul veiozei este cuprat in timp ce abajurul textil de culoare neagra vine sa completeze perfect acest corp de iluminat. Ca si caracteristici tehnice regasim:Numar be..
120 RON Fără TVA:101 RON
Afişare 1 - 24 din 46 (2 pagini)