Menu
Your Cart

Becuri

   Becul este cel care dă viață unui corp de iluminat, iar dacă acesta are și un aspect plăcut cu siguranța va aduce un plus de valoare cadrului decorativ. În magazinul Insignis găsiți o gamă diversificată de becuri, insă cele pe care noi vi le sugerăm sunt becurile Edison, decorative și practice. Filamentul vizibil al acestora le face să iasă cu mult în evidență față de becurile clasice. Acestea au un consum redus de energie și pot fi folosite în baruri, cafenele, cluburi, restaurante dar și în propria dumneavoastră casa. Un corp de iluminat scăldat în lumina unui astfel de bec va străluci atât la propriu cât și la figurat.

Cod intern: 22EG692
   Un bec Edison va oferi lămpii dumneavoastră atât un aspect practic dar mai ales un puternic aspect decorativ. Astfel este și cazul becului Edison cu diametrul de 8 cm care este extrem de potrivit pentru un bar, o cafenea, un restaurant sau mai ales pentru casa dumneavoastră. Caracterisi..
39 RON Fără TVA:33 RON
Cod intern: 24EG016
   Un bec vintage LED va oferi lampii dumneavoastra atat un aspect practic dar mai ales un puternic aspect decorativ. Astfel este si cazul becului vintage LED cu diametrul de 3 cm care este extrem de potrivit pentru un bar, o cafenea, un restaurant sau mai ales pentru casa dumneavoast..
45 RON Fără TVA:38 RON
Cod intern: 24EG015
   Un bec vintage LED va oferi lampii dumneavoastra atat un aspect practic dar mai ales un puternic aspect decorativ. Astfel este si cazul becului vintage LED cu diametrul de 3,2 cm care este extrem de potrivit pentru un bar, o cafenea, un restaurant sau mai ales pentru casa dumneavoa..
28 RON Fără TVA:24 RON
Cod intern: 24EG014
   Un bec vintage LED va oferi lampii dumneavoastra atat un aspect practic dar mai ales un puternic aspect decorativ. Astfel este si cazul becului lumanare LED Golden Age C35 cu diametrul de 3,5 cm care este extrem de potrivit pentru un bar, o cafenea, un restaurant sau mai ales pentr..
23 RON Fără TVA:19 RON
Cod intern: 24EG013
   Un bec vintage LED va oferi lampii dumneavoastra atat un aspect practic dar mai ales un puternic aspect decorativ. Astfel este si cazul becului vintage LED cu diametrul de 6,4 cm care este extrem de potrivit pentru un bar, o cafenea, un restaurant sau mai ales pentru casa dumneavoa..
32 RON Fără TVA:27 RON
Cod intern: 24EG012
   Un bec vintage LED va oferi lampii dumneavoastra atat un aspect practic dar mai ales un puternic aspect decorativ. Astfel este si cazul becului vintage LED cu diametrul de 4,8 cm care este extrem de potrivit pentru un bar, o cafenea, un restaurant sau mai ales pentru casa dumneavoa..
27 RON Fără TVA:23 RON
Cod intern: 24EG011
   Un bec vintage LED va oferi lampii dumneavoastra atat un aspect practic dar mai ales un puternic aspect decorativ. Astfel este si cazul becului vintage LED cu diametrul de 9,5 cm care este extrem de potrivit pentru un bar, o cafenea, un restaurant sau mai ales pentru casa dumneavoastra...
36 RON Fără TVA:30 RON
Cod intern: 24EG010
   Un bec vintage LED va oferi lampii dumneavoastra atat un aspect practic dar mai ales un puternic aspect decorativ. Astfel este si cazul becului vintage LED cu diametrul de 8 cm care este extrem de potrivit pentru un bar, o cafenea, un restaurant sau mai ales pentru casa dumneavoast..
32 RON Fără TVA:27 RON
Cod intern: 24EG009
   Un bec vintage LED va oferi lampii dumneavoastra atat un aspect practic dar mai ales un puternic aspect decorativ. Astfel este si cazul becului vintage LED cu diametrul de 7,5 cm care este extrem de potrivit pentru un bar, o cafenea, un restaurant sau mai ales pentru casa dumn..
32 RON Fără TVA:27 RON
Cod intern: 24EG007
   Un bec Edison va oferi lampii dumneavoastra atat un aspect practic dar mai ales un puternic aspect decorativ. Astfel este si cazul becului Edison cu lungimea de 9,7 cm care este extrem de potrivit pentru un bar, o cafenea, un restaurant sau mai ales pentru casa dumneavoastra. Caracteris..
6 RON Fără TVA:5 RON
Cod intern: 24EG006
   Un bec Edison va oferi lampii dumneavoastra atat un aspect practic dar mai ales un puternic aspect decorativ. Astfel este si cazul becului Edison cu lungimea de 18,5 cm care este extrem de potrivit pentru un bar, o cafenea, un restaurant sau mai ales pentru casa dumneavoastra. Caracteri..
15 RON Fără TVA:13 RON
Cod intern: 24EG002
   Un bec Edison va oferi lămpii dumneavoastră atât un aspect practic dar mai ales un puternic aspect decorativ. Astfel este și cazul becului Edison cu diametrul de 7,5 cm care este extrem de potrivit pentru un bar, o cafenea, un restaurant sau mai ales pentru casa dumneavoastră. Caracteri..
39 RON Fără TVA:33 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)