Menu
Your Cart

Aplice

Aplicele sunt corpuri de iluminat moderne care se aplica pe perete. Ele se pot utiliza in orice living, bucatarie, hol sau dormitor, unde creaza o atmosfera aparte si pun in evidenta peretii incaperii.

Cod intern: 25EG012
  Imaginea unicat creata de aplica Old Town White ne duce cu gandul in locuri speciale, pline de povestiri si intamplari minunate. Aplica functioneaza cu 1 bec cu dulie E27 iar corpul lampii este realizat din lemn in timp ce platoul de fixare pe perete este din metal vopsit in culoarea alba. Ca..
120 RON Fără TVA:101 RON
Cod intern: 25EL010
 Aplica Bryan este o aplica aurie cu un aspect antichizat. Forma abajurului este una speciala, iar sticla cu bulele de aer integrate da impresia ca pe aceasta s-ar fi asezat niste picuri de apa. Aplica se preteaza a fi utilizata atat intr-o incapere de trecere cum ar fi holul, cat si in spatii ..
189 RON Fără TVA:159 RON
Cod intern: 25EL009
   Aplica palarie Dawson este un corp de iluminat extrem de elegan. Corpul este o lampa tip palarie, cu abajurul de culoare neagra si mici elemente aramii care dau un farmec aparte. Ca si caracterisitici tehnice regasim: Numar becuri:    1 bec ..
192 RON Fără TVA:161 RON
Cod intern: 25EG008
Aplica cu un design industrial potrivita pentru hol, camere de trecere sau incaperi cu deschidere mare cum ar fi baruri, restaurante sau cafenele. Designul simplu si materialele folosite o incadreaza foarte usor in stilul de design industrial. Este confectionata din metal vopsit negru, si sticl..
270 RON Fără TVA:227 RON
Cod intern: 25EL008
   Aplica Sailor cu un finisaj auriu antichizat este potrivita atat intr-un spatiu de trecere cum ar fi un hol sau o scara, cat si in spatii cu deschidere mare, cum ar fi sali de evenimente, baruri sau restaurante. Aplica are un aspect industrial cu posibilitatea de reglaj pentru a dispune..
88 RON Fără TVA:74 RON
Cod intern: 25EG007
  Aplica LED Sirius vine sa impresioneze cu designul sau futurist iar datorita sursei de iluminare LED consumul acesteia este unul extrem de redus. Aplica aduce un aer de modernitate sugerat in special de finisajul materialelor folosite aluminiu, crom si suprafete satinate pentru..
220 RON Fără TVA:185 RON
Cod intern: 25EG006
   Imaginea unicat creata de aplica Old Town ne duce cu gandul in locuri speciale, pline de povestiri si intamplari minunate. Aplica functioneaza cu 1 bec cu dulie E27 iar corpul lampii este realizat din lemn in timp ce platoul de fixare pe perete este din metal vopsit ..
100 RON Fără TVA:84 RON
Cod intern: 25EG005
   Aplica pentru perete Office are un aspect inedit si cu siguranta va oferi suficienta lumina spatiului in care este amplasata chiar daca va fi asezata intr-un birou sau in orice incapere a casei dumneavoastra. Aplica este de culoare neagra iar forma abajurului este una clasica. Spec..
130 RON Fără TVA:109 RON
Cod intern: 25EG004
   Decorul dumneavoastra industrial poate fi completat foarte bine de aplica de perete Pilatus. Corpul si abajurul aplicii sunt construite din metal cu un finisaj exterior de culoarea neagra, in timp ce interiorul abajurului este de culoare alba. Ca si element distinctiv regasim articulati..
200 RON Fără TVA:168 RON
Cod intern: 25EG003
   Un corp deosebit este aplica Brown Antique, care isi va gasi cu siguranta locul in holul casei dumneavoastra. Aplica este realizata din metal, dispune de un abajur in forma de palarie, iar culoarea sa este maro cu aspecte de antichizare. Specificatiile produsulu..
200 RON Fără TVA:168 RON
Cod intern: 25EG002
   Aplica de perete Matrix vine cu un puternic aer futurist. Talpa si suportul de sustinere al aplicei sunt de culoare neagra in timp ce abajurul este format din fasii triunghiulare metalice care la exterior sunt de culoarea neagra iar la interior sunt cuprate. Toate aceasta stru..
250 RON Fără TVA:210 RON
Cod intern: 25EG001
 Desprinsa parca din recuzita unei fabrici, aplica pentru perete Antique Rusty poate sa satisfaca orice cerinte din domeniul designului. Aplica are un design industrial becul fiind incastrat intr-un corp realizat din grilaj, lampa ce ne duce cu gandul la lampile de control. Finisajul ..
170 RON Fără TVA:143 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)