Menu
Your Cart

Ceas Rimmow 11 inci alb - natural

Ceas Rimmow 11 inci alb - natural
287 RON
Fără TVA: 241 RON
  • Disponibil pentru livrare rapida: intre 2 - 4 saptamani
  • Dimensiuni: 27.00 x 26.00 x 8.00
  • Cod intern: 21UM1083

Ceas Rimmow 11 inci alb - natural 


Un ceas mare care arată bine și rulează fără probleme, adaugă farmec și funcționalitate spațiului tău. Pentru o preluare proaspătă a ceasului tradițional, luați în considerare acest design atrăgător .
Prezentarea ceasului de perete Rimmow de către Umbra. Accesați bucătăria, sufrageria, biroul sau intrarea cu utilizarea modernă de materiale și forme de către Rimmow.Acest ceas superb este realizat din lemn de fag îndoit, într-un finisaj natural, care a fost modelat în forme de panglică panglică, fiecare panglică pliată reprezentând o oră pe ceas. Minutele și orele sale contrastante ușurează să spună timpul.
Lemnul curbat al lemnului Rimmow face parte dintr-un proces complex de turnare a placajului îndoit. Aceasta implică echipamente de înaltă presiune, căldură, adezivi speciali și o mulțime de manoperă pentru a asigura controlul calității. Un ceas liniștit, funcțional. Acest ceas liniștit funcționează pe un mecanism de ceas cu cuarț, care asigură o funcționare precisă și fără întreținere a ceasului. Instalarea și montarea Rimmow durează doar câteva minute. Doar 1 baterie AA este necesară și sunteți setat! Rimmow contine un finisaj din lemn natural si masoara diametrul de 20 ¼. x 3 ¾ inci (51,4 x 9,5 cm). Pentru un ceas cu adevărat unic și captivant care se dublează ca decor de perete, comandați Rimmow astăzi.  

Alte specificații ale acestui produs:  


Inaltime: 8cm 
Lungime: 27 cm 
Latime: 26 cm 
Culoare: Alb 
Material: MDF 
Stil: Modern 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun