Menu
Your Cart

Căni

  Fie că doreşti să faci o cană cadou, fie că-ţi accesorizezi bucătăria aici găseşti căni pentru toate gusturile. Va oferim o gamă diversă de accesorii bucătărie:  căni cafea, ceşti cafea, căni ceai, căni ceramică, căni cadou, căni porţelan sau căni rustice. O cană poate să reprezinte mai mult decât o piesă dintr-un anumit set. Gândiţi-vă la faptul că poate fiecare din noi avem o cană preferată, personalizată sau nu, din care servim dimineaţa laptele sau la birou cafeaua. Un astfel de obiect pătrunde în sfera noastră personală şi suntem îngrijoraţi atunci când nu-l găsim. Tocmai această legătură dintre obiect şi persoană încercăm să v-o descriem, iar pentru a vă veni în ajutor am creat o categorie specială intitulată Căni. Aici vă oferim o gamă diversificată de căni pentru a avea de unde alege şi pentru a crea acea legătură emoţională între dumneavoastră şi produsul preferat. Alegeţi-o pe cea care vă defineşte cel mai bine.

Cod intern: 41IT013
   Pentru a crea o atmosfera rustica va recomandam setul de doua cani Campagne. Aceste cani sunt realizate din portelan, au culoarea alba cu imprimeuri albastre iar inaltimea lor este de 13 cm. Canile se comercializeaza la set, setul constand in 2 cani de dimensiuni identice dar cu im..
29 RON Fără TVA:24 RON
Cod intern: 41WE012
   Servirea bauturilor preferate din setul de cani Buchet de Trandafiri va va ajuta sa va incepeti ziua cu mai multa buna dispozitie. Aceste cani sunt realizate din portelan, au culoarea predominanta roz iar inaltimea lor este de 10 cm. Canile se comercializeaza la set, setul constand..
40 RON Fără TVA:34 RON
Cod intern: 41WE011
   Cu siguranta ceaiul sau laptele pe care il serviti dimineata va fi mult mai gustos daca il serviti din canile Bastia. Aceste cani sunt realizate din portelan, au culoarea alba cu imprimeu negru iar inaltimea lor este de 10 cm. Canile se comercializeaza la set, setul constand in 4 cani d..
51 RON Fără TVA:43 RON
Cod intern: 41WE008
   Ceaiul sau laptele v-or avea un cu totul alt gust daca vor fi servite din cana cu trandafiri rosii. Cana este realizata din ceramica, are inaltimea de 11 cm si dispune de o toarta pentru o mai buna manipulare. Ca si design cana prezinta un imprimeu special de trandafiri rosii aplicati p..
19 RON Fără TVA:16 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)