Menu
Your Cart

Candelabre

   Candelabrele noastre in stil vintage sau retro, se impun prin stil si rafinament, oferind lumina ambientala necesara pentru orice spatiu. Gama diversa pe care o comercializam acopera toate gusturile si nevoile dumneavoastra. Astfel pornind de la frumoasele candelabre decorative de cristal, candelabre din acril si pana la candelabre cu multiple brate si abajururi colorate, aici le veti descoperi pe toate. Un candelabru bine ales poate schimba esential ambianta case dumneavoastra, creand un spatiu extrem de special si scotand in evidenta fiecare particica arhitecturala.

   Astfel daca doriti sa dati un caracter personal camerei sau casei dumneavoastra, alegeti din gama noastra un candelabru original care sa atraga atentia asupra sa. Pentru aceasta am creat o categorie speciala intitulata Candelabre, unde am adunat cele mai reprezentative corpuri de iluminat pentru a vi le expune, caci un candelabru maiestuos va da intodeauna o aura de lux casei dumneavoastra.

Candelabru LED Zarr
Nou 2 - 3 Zile
Cod intern: 23EL0001
Un candelabru perfect pentru dinning sau living.Culoarea corpului:    Alb mat Include sursa de lumină:    Da Temperatura de culoare:    3000K Culoarea sursei de lumină:    Alb cald Flux luminos:    8100 lm Dimensiuni    100x42 H-12..
1.267 RON Fără TVA:1.065 RON
Cod intern: 22EL049
Sistem de iluminat suspendat suspendat minimalist, ideal pentru camere moderne și ultramoderne. Finisat metalic alb și cu lumină LED.Temperatura luminii 4000 K (lumină caldă).Putere: 40WDesign 2018, un produs ideal pentru birou,camera de zi, bucătărie sau dormitor. ..
1.022 RON Fără TVA:859 RON
Cod intern: 23EG057
   Candelabru Zucchetti este un corp de iluminat neconventional datorita designului sau unicat dar care in acelasi timp ofera si un consum redus de energie datorita becurilor led cu care este prevazut. Candelabru este combinatia perfecta intre metal nichelat, lemn si sticla clara. Corpul d..
1.100 RON Fără TVA:924 RON
Cod intern: 23EG056
   Candelabrul West Drayton reprezinta imbinarea perfecta dintre metalul imbatranit si ghirlandele transparente. Candelabrul dispune de 8 brate respectiv 8 surse de iluminare, este construit din metal si ornamente de cristale transparente. Ca si caracteristici tehnice regasim:Numa..
1.000 RON Fără TVA:840 RON
Cod intern: 23EG055
   Reinterpretarea cabdelabrului clasic a dat nastere la un corp de iluminat deosebit, candelabrul Sferic Cage Crystal. Astfel forma corpului de iluminat este cea a unui candelabru cu 5 brate inchis intr-o sfera din bare metalice. Finisajul ales este unul antichizat, culoarea fiind cea a m..
1.200 RON Fără TVA:1.008 RON
Cod intern: 23EG054
   Reinterpretarea cabdelabrului clasic a dat nastere la un corp de iluminat deosebit, candelabrul Sferic Cage. Astfel forma corpului de iluminat este cea a unui candelabru cu 5 brate inchis intr-o sfera din bare metalice. Finisajul ales este unul antichizat, culoarea fiind cea a metalului..
850 RON Fără TVA:714 RON
Cod intern: 23EG053
   Designul captivant al acestui produs il transforma intr-un corp de iluminat unicat. Ca si materiale s-au folosit lemnul de culoarea alba si metalul pentru brate si lant, finisat in maro. Candelabrul are o forma clasica insa micile elemente de design ii dau stralucire si unicitate. Ca si..
900 RON Fără TVA:756 RON
Cod intern: 23EG052
   Designul captivant al acestui produs il transforma intr-un corp de iluminat unicat. Ca si materiale s-au folosit lemnul de culoarea alba si metalul pentru brate si lant, finisat in maro. Candelabrul are o forma clasica insa micile elemente de design ii dau stralucire si unicitate. ..
750 RON Fără TVA:630 RON
Cod intern: 23EG051
   Designul captivant al acestui corp de iluminat il transforma intr-un corp de iluminat unicat. Ca si materiale s-au folosit lemnul de culoarea alba si metalul pentru brate si lant, finisat in maro. Candelabrul are o forma clasica insa micile elemente de design ii dau stralucire si unicit..
500 RON Fără TVA:420 RON
Cod intern: 23EG050
   Candelabrul Taupe este un corp de iluminat cu un finisaj antichizat. Lemnul si metalul s-au imbinat perfect pentru a crea un corp de iluminat inedit. Avand o forma clasica candelabrul dispune de 8 surse de iluminare, culoarea aleasa fiind taupe, o nuanta situata intre maro inchis s..
1.200 RON Fără TVA:1.008 RON
Cod intern: 23EG049
   Candelabrul Taupe este un corp de iluminat cu un finisaj antichizat. Lemnul si metalul s-au imbinat perfect pentru a crea un corp de iluminat inedit. Avand o forma clasica candelabrul dispune de 6 surse de iluminare, culoarea aleasa fiind taupe, o nuanta situata intre maro inchis s..
1.000 RON Fără TVA:840 RON
Cod intern: 23EG048
   Candelabrul Taupe este un corp de iluminat cu un finisaj antichizat. Lemnul si metalul s-au imbinat perfect pentru a crea un corp de iluminat inedit. Avand o forma clasica candelabrul dispune de 3 surse de iluminare, culoarea aleasa fiind taupe, o nuanta situata intre maro inchis si gri..
750 RON Fără TVA:630 RON
Cod intern: 23EL048
   Avand un design deosebit candelabrul Tarantula poate deservi o multitudine de spatii incepand de la baruri, cafenele, restaurante si pana la livingul casei dumnevoastra. Candelabrul dispune de 8 surse de iluminare aflate la capatul a 8 cabluri cu dulii care la randul lor se ancoreaza in..
272 RON Fără TVA:229 RON
Cod intern: 23EG047
   Va doriti un candelabru asemanator unei roti rasturnate? Atunci candelabrul Finland este ceea ce cautati. Candelabrul este construit pe un suport metalic circular pe care sunt prinse becurile, tot ansamblul fiind sustinut de 3 funii. Ca si caracteristici tehnice regasim:Numar becuri..
950 RON Fără TVA:798 RON
Cod intern: 23EL046
   Inedit si foarte special, asa se caracterizeaza candelabrul Coffee Cups cu 9 surse de iluminare. Candelabrul imbina perfect ghirlandele transparente cu cestile ceramice de culoare alba, toate atarnte pe cercuri concentrice metalice de culoare neagra. Ca si specificatii tehnice rega..
1.208 RON Fără TVA:1.015 RON
Cod intern: 23EL045
   Inedit si foarte special, asa se caracterizeaza candelabrul Coffee Cups cu 4 surse de iluminare. Candelabrul imbina perfect ghirlandele transparente cu cestile ceramice de culoare alba, toate atarnte pe cercuri concentrice metalice de culoare neagra. Ca si specificatii tehnice..
1.012 RON Fără TVA:850 RON
Cod intern: 23EL044
   Avand un design si o constructie deosebita, candelabrul tacamuri cu 6 surse de iluminat este ideal pentru bucataria dumneavoastra. Candelabrul este indicat pentru spatiile unde se serveste masa, acest lucru recomandandu-l chiar desinul sau special si anume tacamurile atarnate print..
1.245 RON Fără TVA:1.046 RON
Cod intern: 23EL043
   Avand un design si o constructie deosebita, candelabrul tacamuri 3M este ideal pentru bucataria dumneavoastra. Candelabrul este indicat pentru spatiile unde se serveste masa, acest lucru recomandandu-l chiar desinul sau special si anume tacamurile atarnate printre ghirlandele trans..
797 RON Fără TVA:670 RON
Cod intern: 23EL042
   Avand un design si o constructie deosebita, candelabrul tacamuri 3S este ideal pentru bucataria dumneavoastra. Candelabrul este indicat pentru spatiile unde se serveste masa, acest lucru recomandandu-l chiar desinul sau special si anume tacamurile atarnate printre ghirlandele transparen..
408 RON Fără TVA:343 RON
Cod intern: 23EL041
   Asemenea unui paianjen, candelabru Spider White isi intinde cele 8 brate pentru a lumina incaperea dumneavoastra. Candelabrul are un design modern dispunand de 8 brate articulate, de culoare aramie, care la capatul lor au abajururi de culoare alba. Ca si caracterisitici regasim: ..
996 RON Fără TVA:837 RON
Cod intern: 23EL040
   Asemenea unui paianjen, candelabru Spider White isi intinde cele 6 brate pentru a lumina incaperea dumneavoastra. Candelabrul are un design modern dispunand de 6 brate articulate, de culoare aramie, care la capatul lor au abajururi de culoare alba. Ca si caracterisitici regasim: ..
731 RON Fără TVA:614 RON
Cod intern: 23EL039
   Asemenea unui paianjen, candelabru Spider isi intinde cele 3 brate pentru a lumina incaperea dumneavoastra. Candelabrul are un design modern dispunand de 3 brate articulate, de culoare aramie, care la capatul lor au abajururi de culoare alba. Ca si caracterisitici regasim:Numar de b..
398 RON Fără TVA:334 RON
Cod intern: 23EL038
   Va prezentam un candelabru elegant cu un aspect care se va impune in orice cadru decorativ. Candelabrul are ornamentele realizate din sticla in timp ce cadrul sau este cromat. Produsul se livreaza demontat iar specificatiile lui sunt urmatoarele:Numar de becuri folosite: 7B..
634 RON Fără TVA:533 RON
Cod intern: 23EG037
   Negru si auriu, combinatia perfecta pentru a crea un candelabru suspendat inedit. Candelabrul Atlas dispune de 6 brate plus inca 3 suporturi pentru becuri pe butucul central, in total 9 becuri. Beneficiind de un design inedit si un mod de prindere suspendat fata de tavan, candelabrul At..
700 RON Fără TVA:588 RON
Afişare 1 - 24 din 54 (3 pagini)