Menu
Your Cart

Boluri

   Fie că pregătiţi o salată fie doar vreţi ca să depozitaţi fructele, cu siguranţă aveţi nevoie de multe boluri. Aici noi vă punem la dispoziţie o gamă diversă de unde să alegeţi. În cazul în care doriţi să creaţi o atmosferă plăcută şi un decor deosebit noi vă punem la dispoziţie toate accesoriile de bucătărie de care aveţi nevoie. Printre acestea se numără bineînţeles şi bolurile, prezente în diverse forme, culori şi materiale, de la boluri din sticlă, ratan sau chiar boluri metalice. Pentru dumneavoastră am creat această categorie şi am înzestrat-o cu cele mai frumoase boluri, unul dintre ele sigur vă va atrage atenţia.

Acest set de boluri decorative poate fi așezat pe orice masa. El va da un stil aparte aranjamentului, fiind un obiect decorativ deosebit. Prețul afisat este pentru un set, cele doua având lungimi de 44, respectiv 65 cm. Aspectul este de aluminiu sau aur alb în funcție de culoarea luminii din c..
382 RON Fără TVA:321 RON
   Setul de boluri decorative Seoul se pretează atât ca şi suport de fructe cât şi ca obiect decorativ inedit. Acest produs se comercializează doar la set, are culoarea neagră, iar diametrele bolurilor sunt de 24 respectiv 28 cm. Nota de particularitate este dată de con..
103 RON Fără TVA:87 RON
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)