Un suport pentru lumânări atent ales poate înviora o întreagă camera sau cină festivă. Așezat în mijlocul mesei, acesta va fi elementul principal care iese în evidență pentru musafiri și, de aceea, el ar trebui să fie în acord cu întregul aranjament. Magazinul nostru va prezintă o serie de suporturi pentru lumânări cu care să va impresionați musafirii, dar și   câteva sfaturi în ceea ce privește alegerea acestora.

 

Un suport de lumânări pentru o atmosfera caldă și prietenoasă

Să luăm, de exemplu, unul dintre produsele noastre: Pahar lumânare H6,5. Această are propriul suport, care este responsabil de efectul pe care lumânarea îl va da în camera. Totuși, este un decor simplu. Acum, va rugăm să va imaginați o lumânare roșie așezată pe Suportul de lumânare ceramic antichizat H52, într-un colț al camerei unde doriți să va invitați musafirii. Nu este un decor mult mai complex și mai deosebit, chiar inedit? Pentru un plus de efect, folosiți o oglindă pusă în spatele lumânării, care să reflecte lumina.

 Atmosfera caldă este dată de culoarea roșie a flăcării naturale. Această ajută la eliminarea stresului, la o mai bună respirație și la crearea unui calm general. Folosiți lumânări cu uleiuri aromate pentru un plus de efect.

 

Mai mult decât suporturi pentru lumânări

Suporturile pentru lumânare Lily, pe care le comercializam în diferite culori, ne-au plăcut foarte mult. Nu doar că sunt practice, însă designul lor antichizat le face să fie încadrate în rândul obiectelor de artă cu ușurință. La fel se întâmplă și în cazul setului de pahare pentru lumânări H30-50. Acestea sunt de diferite mărimi și făcute din sticlă transparentă, însă piciorul lung conferă o elegantă deosebită, care se potrivește în aproape toate decorurile.

 Pentru noi, suportul de lumânări nu este doar un obiect care să susțină, ci este, în sine, o decorațiune importantă, poate mai importantă decât însăși lumânarea. Există câteva caracteristici de care trebuie să ținem cont atunci când cumpărăm unul:

- să nu permită ca ceară să curgă pe față de masă

- să nu se supra încălzească, astfel încât să riscăm să se spargă

- să nu banalizeze lumânarea

- să se potrivească cu decorul unde va fi așezat.

 

Un felinar desprins parcă din povești

Ne-a plăcut mult setul de felinare Dormund atunci când l-am adus prima oară. La fel le-a plăcut și clienților noștri, astfel încât, la scurt timp, a trebuit să reîntregim stocul. Este făcut din sticlă și metal - o combinație modernă, care îi subliniază liniile drepte și fine. Felinarele au o înălțime de 20, respectiv 25 de centimetri, însă ceea ce este cu adevărat deosebit la el, este combinația de sticla și metal. Comercializam și alte tipuri de felinare decorative, de la cele de grădina și până la cele romantice, însă acest set este, de departe, preferatul nostru. De ce? Pentru că lumina redată la el susține exact ideea din articol: creează o atmosfera caldă, prietenoasă, aproape ireală.

 


Suporturile pentru lumânări sunt și idei de cadouri bune. În plus, acestea ar trebui să fie nelipsite din casă oricui, deoarece funcționează că decorațiuni desăvârșite. Sunt ușor de îngrijit și folosirea lor aduce un plus de efect în orice moment festiv și nu doar. Poate vreți să citiți o carte și doriți să reconstituiți atmosfera veche sau poate vreți să va relaxați cu aromă unei lumânări de lavandă. Poate doriți să impresionați un musafir sau poate va place, pur și simplu, lumina roșie. În orice caz, suportul lumânărilor este cel care asigura o bună curgere a momentului, dar și o impresie bună. În magazinul nostru veți găsi nenumărate modele de suporturi pentru lumânări din care să alegeți.