Chiar și bucătăria poate fi un loc plăcut dacă alegi accesoriile atent. Insignis vă prezintă o serie de accesorii de bucătărie care nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră. Acestea sunt în culori calde și moderne, dar alegerea lor s-a făcut și într-un spirit practic. Așadar, să începem să va prezentăm lista noastră de produse:

 

Accesorii de bucătărie: Set lapte și zahăr Magreb 10 cm și Ustensile bucătărie Magreb 11X24 cm

Asortate, aceste accesorii de bucătărie nu ar trebui să lipsească din casa nimănui. Setul pentru lapte și zahăr are o înălțime de 10 centimetri și un preț mic. Recipientele sunt făcute din porțelan fin și au că și au un design ce se potrivește încăperilor cu tentă nordică. Același model îl are și suportul pentru ustensilele de bucătărie Magreb. Astfel, la un preț mic, puteți forma un set. Acestea conțîn 4 piese, și anume: tel, furculița de lemn, lingură de lemn și spatulă de lemn. S-a dorit un design minimalist pentru a se potrivi în orice bucătărie.


Accesorii de bucătărie: Suport 6 sticle Lemgo H30 și Suport șervețele metalic alb

Foarte modern, acest suport pentru sticle se potrivește, de asemeni, în bucătăriile nordice. Este făcut din lemn și are o culoare rozalie, dar și un mâner pentru a putea fi purtat ușor. Mulți clienți cumpără acest suport pentru a îl oferi cadou persoanelor dragi, încărcat cu sticle de vin. Face parte din aceeași colecție că și accesoriile de bucătărie prezentate mai sus și este un obiect de decor excelent, mai ales dacă încăperea este mare.

 

Nici o masă festivă nu poate exista fără suportul de șervețele, așa că v-am pregătit câteva dintre care să alegeți, împreună cu recomandări privind alte obiecte care ar trebui să fie prezente pe masa în articolul despre mese festive. Sunt disponibile mai multe variante, fiecare în propriile culori, astfel încât să creați un decor deosebit.

 

Un accesoriu de bucătărie atent ales poate face diferența. Chiar și bucătăria poate fi un loc plăcut, în care să îți petreci timpul bucurându-te vizual, în timp ce gătești. Va punem la dispoziție și farfurii, boluri, tavi, oliviere, suporturi și obiecte pentru depozitarea alimentelor. Sperăm să gășiți accesoriile de bucătărie potrivite pentru dumneavoastră în rafturile magazinului nostru online, astfel încât bucătăria dumneavoastră să fie un loc de relaxare și desfăt de câte ori le folosiți.