Cu siguranţă tuturor ne sunt familiare aceste produse pe care le cunoaştem din pivniţele ori podurile bunicilor. Ele sunt scoase toamna din locuri prăfuite pentru a fi curaţate fiind pregătite să primescă mustul proaspăt sau alte licori nebănuite. Poate că după ce aceste obiecte nu mai sunt utilizate mulţi încearcă să scape de ele, alţii le colecţionează însă noi vă prezentăm o soluţie inedită pentru decorare pe care o puteţi folosi foarte uşor chiar în casa dumneavoastră.

Chiar dacă aceste damigene au servit cândva pentru transportul şi depozitarea diverselor băuturi sau produse alimentare noi astăzi le readucem la viaţă dându-le o nouă utilizare şi anume aceea de decorare.

Solitare sau grupate aceste damigene expuse servesc drept adevărate opere de artă ele având utilitatea unor vaze pentru nenumărate flori.

Având un design elegant aceste damigene joacă foarte bine rolul unor vaze în care se poate aşeza o floare sau o ramură de cireş, recreând astfel elementele unui cadru natural. Semi transparenţa lor le oferă o notă de puritate permiţând vederii să pătrundă în interiorul lor.

Iar dacă spiritul de inovaţie decorativă este unul nărăvaş, puteţi chiar merge şi mai departe. Astfel acest obiect decorativ simplu poate fi umplut cu pietricele transparente, scoici, frunze sau orice altceva vă trece prin minte. Lasaţi-vă doar imaginaţia să zburde.

La intrarea în camera de zi sau pe terasă această vază nu ar trebui să lipsească din nicio casă. Asortaţi-le cu decorul astfel încât să se potrivească cu personalitatea fiecăruia.