Menu
Your Cart

TENDINTE-IN-DECORATIUNI RSS Feed

01 Mar Un design eclectic de excepţie
Insignis 0 369
Astăzi vom discuta despre unul dintre proictele de referinţă ale designerului francez Philippe Starck şi anume despre unul din hotelurile facând parte din lanţurile Mama Shelter. De ce am ales a..
01 Mar Decorati cu manechini!
Insignis 0 310
Prin acest indemn dorim sa va facem o propunere care va aduce stil si bun gust casei dumneavoastra. Manechinii au fost utilizati de-a lungul timpului ca si instrument indispensabil pentru croitori ..
01 Mar Cuprul in conceperea cadrelor decorative
Insignis 0 427
Obiectele decorative si mobilierul din cupru au fost o sursa majora de inspiratie in conceperea designului interior in ultimii ani, si este din ce in ce mai prezent peste tot in zilele noastre. Ini..
01 Mar 2015 Tendinte care au inspirat designul obiectelor decorative
Insignis 0 223
Cu fiecare nou sezon vin noi tendinte de culori si noi perspective asupra decoratiunilor interioare precum si a spatiilor de locuit. Prin urmare moda si designerii de interior pun impreuna instrume..
01 Mar Motive pentru care ar trebui sa va indragostiti de culoarea roz
Insignis 0 244
Pentru ca lucrurile sa fie clare inca de la inceput trebuie sa dati raspuns intrebarii ndash; poate culoarea roz sa ia locul culorii gri din inimile dumneavoastra? Daca da, atunci probabil ca veti g..
01 Mar Interioare reprezentative pentru stilul shabby chic
Insignis 0 489
Atemporal, feminin, simbolizand farmecul rustic, stilul shabby chic este una dintre tendintele noastre preferate. Termenul a aparut acum 20 de ani si inca este foarte la moda si azi, principiul ..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)