Menu
Your Cart

STILURI RSS Feed

Stiluri

01 Mar Stilul Eclectic
Insignis 0 294
Pentru a defini stilul eclectic în cateva cuvinte şi pentru a fi pe înţelesul tuturor, acesta presupune folosirea obiectelor decorative cu aspect sau design antichizat într-un spaţiu modern. ..
01 Mar Cum sa adopţi un stil autentic în procesul de decorare
Insignis 0 288
În conceperea unui decor a cărui stil să fie unul autentic trebuie să găsiţi inspiraţie chiar în viaţa dumneavoastră de zi cu zi. Şi ca să exemplificăm această sursă de inspiraţe, ..
01 Mar Un stil Coastal exceptional
Insignis 0 220
În primul rând în două cuvinte vrem să descriem ce înseamnă stilul Coastal. Este acel stil pe care îl adoptă locuinţele din zona de coastă având puternice influenţe marine. Culorile predominante sunt..
01 Mar Cum să decorăm cu răbdare pentru a obţine stilul dorit
Insignis 0 224
Trăim în vremuri în care procesul decorării unei case se face în show-uri care se desfăşoară pe parcursul unui episod TV iar blogurile de profil lansează noi concepte şi stiluri bazate doar pe z..
01 Mar Ce inseamna “Chic” atunci cand ne referim la decoratiuni?
Insignis 0 169
In lumea designului Chic inseamna elegant, modern, la moda. Desi cuvantul are origini franceze, chic poate fi folosit pentru a descrie aproape orice stil, cu un aspect minimalist, care inca este..
01 Mar Oferiti un aspect industrial iluminatului ambiental
Insignis 0 411
In ultimul timp corpurile de iluminat din stilul industrial au fost la mare cautare iar din fericire acest trend nu va disparea prea curand. Acest stil de lampi adauga fler oricarui spatiu u..
01 Mar Cateva idei pentru a obtine un stil Shabby Chic
Insignis 0 585
Nu lasati cuvantul ldquo;shabby rdquo; (ponosit) sa va influenteze deciziile atunci cand doriti sa adoptati un stil shabby chic pentru decorul camerei dumneavoastra. Aspectul poate fi unul lips..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)