Dupa doi ani de activitate in care am suntem prezenti in domeniul online, oferind obiecte decorative pentru casa pietei din Romania, a sosit momentul ca sa deschidem un magazin fizic, prin care dorim sa aducem si mai aproape de dumneavoastra, clientului nostru, produsele Insignis .

Magazinul Insignis se afla pe str. Dacia, nr. 4 din Cluj-Napoca iar scopul acestuia este de a prezenta fizic produsele comercializate si pana acum. Fata de comertul online acest mod de abordare prezinta avantajul intrarii in contact direct cu produsele noastre, ceea ce creaza o emotie speciala. De cele mai multe ori pozele nu reusesc sa surprinda frumusetea produselor noastre dar in magazinul nostru va veti putea convinge de acest lucru.

Magazinul are o compartimentare extrem de ingenioasa in prima incapere abordandu-se un stil industrial, a doua incapere fiind dedicata partii de accesorii de bucatarie, in timp de ultima incapere abordeaza un stil Shabby Chic. Toate produsele sunt expuse astfel incat vizibilitatea lor sa fie maxima, dar totodata ele creand un aspect unitar. Astfel in magazinul nostru veti gasi rame foto , decoratiuni de perete , ceasuri , vaze , ghivece , corpuri de iluminat , accesorii pentru masa si bucatarie , sfesnice , felinare , piese de mobilier . Personalul nostru este unul extrem de amabil iar informatiile pe care le veti primi intodeauna vor fi de cea mai buna calitate.

Programul nostru este unul care se muleaza dupa nevoile clientului, oferind posibilitatea si celor care sunt ocupati in timpul zilei, sa ne viziteze atat dupa masa cat si sambata.

Va asteptam cu drag!