Menu
Your Cart

Insignis Blog RSS Feed

30 Jun 3 trucuri simple pentru a  alunga monotonia dintr-o bucatarie
0 220
Poate ca tocmai ce te-ai mutat, sau ti-ai cumparat o casa si te-ai ales cu o bucatarie plictisitoare si fada, sau poate n-ai avut ce-a mai buna inspiratie cand ai proiectat-o si-ai finisat-o, sau reno..
03 Jun O lustra, aplica sau un pendul potrivit pentru fiecare stil
Catalin 0 250
Deseori avem tendinta sa cumparam lucruri pe care le vedem la altii si ne impresioneaza, chiar si daca e vorba de obiecte de decor, care ne definesc intimitatea spatiului sau stilul personal. Ne inspi..
06 Apr Descopera care sunt cele mai dorite corpuri de iluminat in 2019
Catalin 0 495
Interiorul casei tale este important, printre altele, pentru că-l vezi zi de zi, iar ceea ce-ti trece prin ochi te impresioneaza si-ti influenteaza starea de spirit in functie de armonia spatiului, da..
27 Mar O idee simpla pentru o nevoie simpla: Masuta de cafea alba  Piro
Catalin 0 369
 Stilul si confortul unui living, precum ale unei persoane, sau familii sunt adesea imprimate de mici elemente de decor, care pot trece neobservate in ochii unui profan. La fel de bine, micile lipsuri..
11 Mar Cele mai populare decoratiuni interioare de pe Insignis.ro
Insignis 0 329
Cand vine vorba de decoratiuni interioare, oamenii sunt atrasi de inedit, de unicitate. Am inteles asta inca de la inceput pe Insignis.ro, de aceea am adus colectii care nu mai pot fi gasite in alte m..
03 Mar Lampi de podea
Insignis 0 631
O lampa de podea bine plasata poate avea un impact enorm asupra atmosferei unei camere deoarece pe langa rolul functional o lampa este si un puternic obiect decorativ . Lampile de podea deoarece s..
18 Feb Vițelul ca element de decor rustic
Insignis 0 404
    Legătura dintre om și animalele sale domestice datează de milenii și este înrădăcinată în cultura multor populații.    Toate vitele domestice se trag dintr-un bazin de ADN ancestral foarte redus, ..
16 Feb Cerbul, simbol ancestral
Insignis 0 270
În mitologia celtică cerbul este simbolul pădurii. El este adeseori reprezentat cu coarne care se aseamană cu ramurile copacilor.Arată ca si cum este împodobit cu pădurea din jurul lui, a cărei coroan..
03 Feb Dă culoare cu accesorii de bucătărie atent alese
Insignis 0 274
Chiar și bucătăria poate fi un loc plăcut dacă alegi accesoriile atent. Insignis vă prezintă o serie de accesorii de bucătărie care nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră. Acestea sunt în cu..
29 Jan Cum se aranjează corect o masă festivă?
Insignis 0 260
    Aranjarea unei mese festive este deopotrivă o provocare pentru imaginație, dar și o necesitate de cunoaștere a codului bunelor maniere. Pe lângă că trebuie respectate anumite reguli, creativitatea..
23 Jan Alegerea unor corpuri de iluminat moderne
Insignis 0 556
Alegerea unor corpuri de iluminat nu e deloc ușoară. Oricât de deosebit ar fi aranjată o camera, fără lumina potrivită, ea poate arăta banal și neîngrijit. De aceea, astăzi te ajutăm să îți alegi corp..
06 Jan De ce este important suportul de lumânări?
Insignis 0 343
Un suport pentru lumânări atent ales poate înviora o întreagă camera sau cină festivă. Așezat în mijlocul mesei, acesta va fi elementul principal care iese în evidență pentru musafiri și, de aceea, el..
Afişare 1 - 12 din 83 (7 pagini)