Menu
Your Cart

IDEI-PRACTICE RSS Feed

03 Feb Dă culoare cu accesorii de bucătărie atent alese
Insignis 0 274
Chiar și bucătăria poate fi un loc plăcut dacă alegi accesoriile atent. Insignis vă prezintă o serie de accesorii de bucătărie care nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră. Acestea sunt în cu..
23 Jan Alegerea unor corpuri de iluminat moderne
Insignis 0 556
Alegerea unor corpuri de iluminat nu e deloc ușoară. Oricât de deosebit ar fi aranjată o camera, fără lumina potrivită, ea poate arăta banal și neîngrijit. De aceea, astăzi te ajutăm să îți alegi corp..
01 Mar Soluţii de depozitare ingenioase
Insignis 0 461
Fie că sunteţi un student la facultate, un proaspăt absolvent sau sunteţi recent mutat cu soţia în noul cămin conjugal, sunt şanse ca să nu fiţi în cel mai spaţios loc pe care vi l-aţi dorit. Da..
01 Mar Sfaturi pentru alegerea vazelor perfecte
Insignis 0 164
Cel mai bun mod pentru a vă decide ce fel de vază să cumpăraţi este să vă gândiţi ce fel de flori adoraţi şi doriţi să vedeţi în vaza respectivă. Aveţi o grădină de unde vă procuraţi flori proaspe..
01 Mar Cum să decoraţi atunci cand aveţi un coleg de cameră?
Insignis 0 244
Fie că dumneavoastră şi colegul de camera sunteţi cei mai buni prieteni, fie că v-aţi găsit întâmplător în căutarea închirierii unui apartament, cu sigurantă decorarea acestuia va naşte multe ..
01 Mar Cum sa arajati un servetel intr-un inel de servetele
Insignis 0 464
De ce sa folositi un pliu patrat plictisitor pentru servetel atunci cand aveti ocazia sa decorati masa frumos ? Atat servetele de panza cat si cele de hartie ofera zeci de posibilitați de impaturire ..
01 Mar Folosirea pastelului in decorul de interior
Insignis 0 327
Multe dintre tendintele de design din ziua de azi implica culori indraznete, stralucitoare, dar ceea ce va propunem noi pentru aceasta primavara sunt decorurile in culori pastel. Sunteti tentati..
01 Mar Cum sa aranjam fotografiile de familie pe perete
Insignis 0 621
Cand vine vorba de decorarea casei dumneavoastra trebuie sa fiti foarte atenti la aranjarea ramelor foto . Cu putina rabdare si putina planificare, fiecare suprafata poate deveni o mica scena p..
01 Mar Cum sa creati un decor de impact folosind nuante deschise
Insignis 0 252
Daca atunci cand vine vorba de culoare, subtilitatea este cuvantul care va defineste, atunci avem cateva idei de culori inteligente, cu pasteluri spalate, care vor crea un spatiu extrem de calm ..
01 Mar Obtineti un design atragator cu ajutorul motivelor florale
Insignis 0 459
Umpleti-va casa cu motive florale pentru o senzatie inaltatoare Credeti ca motivele florale sunt legate de traditionalism? Acestea arata deosebit de frumos iar noi va vom arata ca ac..
01 Mar Cum sa faci o incapere mai calduroasa si confortabila
Insignis 0 196
Izolati incaperea cat mai bine Poate ca pare ciudat dar pentru a fi calduroasa o incapere trebuie sa fie calda atat fizic cat si vizual. Este bine sa va asigurati ca incaperea dumneavoast..
01 Mar 7 Moduri-transformarea casei intr-un camin primitor
Insignis 0 184
Pornind de la solutii de depozitare si idei simple de iluminare , dorim sa va prezentam 7 moduri economice prin care va puteti transforma casa intr-una extrem de primitoare. Fie ca va mutati in..
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)