Internetul a schimbat radical modul în care noi facem cumpărăturile astăzi şi tocmai de aceea dotorită numeroaselor avantaje şi beneficii ale achiziţiilor online tot mai mulţi oameni au renunţat la cumpărăturile clasice în favoarea celor online. Sunt foarte multe motive şi argumente pentru acest lucru şi tocmai de aceea în articolul de astazi dorim să vă redăm cele mai relevante motive pentru a efectua cumpărături online.

Accesibilitatea este unul dintre atuurile pe care noi le preţuim cel mai mult. Unde altundeva puteţi cumpăra o ramă foto , un sfeşnic sau un vază decorativă chiar în miez de noapte fiind îmbrăcat în papuci de casă şi pijama? Nu trebuie să aşteptaţi la coadă sau să umblaţi dupa un consultant de vânzari care să vă îndrume prin magazin spre produsul dorit. Magazinele online, cum este cazul şi al celui de faţă www.insignis.ro , vă oferă oportunitatea de a economisi timp, de a evita aglomeraţia şi de a nu fi stresaţi cu găsirea unui loc de parcare. Ca şi Insignis , magazinele online vă aşteaptă la shopping 24 din 24, şi astfel considerăm că accesibilitatea este în capul listei ca unul dintre cele mai importante atuuri.

Preţuri mai bune. Magazinele online au costuri de funcţionare mult mai reduse decât cele clasice, ceea ce se reflectă într-un produs mult mai ieftin către clientul final. Sunt eliminate astfel chiriile cu magazinul, cheltuieli pentru amenajarea spaţiului, autorizaţii de funcţionare, cheltuieli cu personalul din magazin, precum şi cheltuieli cu utilităţile.

Varietatea produselor ce pot fi expuse într-un magazin online este una semnificativ mai mare decât într-un magazin clasic. Dacă într-un magazin conventional te pierzi căutând un produs, noi îţi aducem produsul aproape de tine doar la o căutare distanţă. De câte ori nu aţi intrat înr-un magazin dorind să cumpăraţi un produs pe care l-aţi văzut cu o săptamână înainte dar sunteţi informaţi că stocul s-a epuizat. Pe un magazin online, cum este şi www.insignis.ro , stocul este disponibil în timp real, iar dacă produsul dorit nu se află în stoc acesta va fi comandat pentru dumneavoastră şi ve-ţi fi înştiinţat în momentul în care el este disponibil. (poza cu stocul unui produs) Astfel economisiţi timp, bani şi evitaţi deplasări inutile folosindu-vă preţiosul timp pentru activităţi mult mai importante.

Compararea preţurilor este un alt factor determinant care ar trebui să ne împingă spre cumpărăturile online. Spre deosebire de magazinele convenţionale unde pentru a afla care este cel mai bun preţ trebuie să luăm la pas toate magazinele, având oricum o arie mică de comparaţie, preţurile din zeci de magazine online pot fi comparate în câteva minute, iar oportunitatea cumpărării la cel mai bun preţ este una reală.

Campaniile de reduceri reprezintă unul din avantajele noastre preferate. Unde altundeva poţi fi informat printr-un newsletter sau e-mail că s-a deschis campania la solduri? Aceste informaţii ajung fulgerător de repede la dumneavoastră spre deosebire de cazul unui magazin clasic. Cele mai consistente reduceri de preţ vor fi la picioarele dumneavoastră tot timpul şi nu va fi cazul ca să umblaţi dupa ele.