Menu
Your Cart

DECORATIUNI-SPATII RSS Feed

18 Feb Vițelul ca element de decor rustic
Insignis 0 402
    Legătura dintre om și animalele sale domestice datează de milenii și este înrădăcinată în cultura multor populații.    Toate vitele domestice se trag dintr-un bazin de ADN ancestral foarte redus, ..
04 Jul Alegerea decoraţiunilor pentru o sală de dans
Insignis 0 364
Astăzi dorim să discutăm despre ce soluţii decorative au găsit cei de la DIS Dance pentru revigorarea atmosferei în sala de dans. Dar să nu trecem mai departe până când nu vă vom prezent..
01 Mar Reorganizarea obiectelor decorative
Insignis 0 292
Pentru acele decoraţiuni din casa dumneavoastră considerate comori decorative, care trebuie să fie în centru atenţiei şi expuse la vedere, există strategii pentru a vă ajuta să le afişaţi în..
01 Mar Sfaturi utile despre cum să creaţi un decor autentic
Insignis 0 279
1) Când doriţi să creaţi un decor autentic luaţi în considerare lucruri frumoase care vi s-au întâmplat în trecut, lucruri prezente sau pur şi simplu planuri sau vise pentru viitor, care ..
01 Mar Decorarea unui apartament plecând de la zero
Insignis 0 342
Şi iată-ne ajunşi în faţa unei probleme cu care cei mai mulţi dintre noi s-au confruntat. Cum să decorăm un apartament nou? Aceasta este o problemă destul de delicată, fiindcă o casă nouă impune..
01 Mar Mici trucuri pentru a crea un superb decor scandinav
Insignis 0 289
Stilul de design interior scandinav a cuprins lumea intreaga cu aspectul sau aparte, fiind prezent in majoritatea revistelor si blogurilor de specialitate. Punand aspectul pe sim..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)