Astăzi dorim să discutăm despre ce soluţii decorative au găsit cei de la DIS Dance pentru revigorarea atmosferei în sala de dans. Dar să nu trecem mai departe până când nu vă vom prezenta personajul principal al acestei poveşti şi anume Ioana Alina Miheţ un antrenor deosebit şi un bine cunoscut personaj în lumea dansului. Ioana este aceea care vă va învinge timiditatea şi va da frâu liber pasiunii dumneavoastră pentru dans ea fiind axată în primul rând pe dansul mirilor, de fapt cel mai important dans din viaţă. Pe de altă parte Ioana este şi un devotat şi talentat wedding planner , fiind cea care se ocupă de organizarea nunţii dumneavoastră de la A la Z luându-vă de pe cap orice grijă legată de acest eveniment.

Revenind la subiectul discuţiei, sala de dans avea nevoie de o împrospătare, astfel că s-au realizat modificări începând de la mobilier, tapet şi decoraţiuni . Fiind un spaţiu cu multă lumină, datorată peretelui de ferestre, s-a dorit ca tenta obiectelor folosite să fie una deschisă, ţinându-se cont şi de culoarea reprezentativă pentru o nuntă.

Piesa centrală şi cea în jurul căreia s-a început crearea cadrului decorativ este un birou-raft aşezat în unghi pe perete. Biroul este construit din lemn, având culoarea albă, iar aspectul inedit este acela că rafturile sale ţin loc atât pentru poliţe cât şi ca blat de lucru. Biroul este construit la comandă el umplând perfect o nişă rezultată din construcţia peretelui.

Pe poliţele acestui corp au fost aşezate cu grijă obiecte decorative precum vaze ceramice şi cutii decorative de lemn toate având culoarea purităţii, nedorindu-se nici o clipă a se perturba echilibrul cromatic.

Pe măsuţa aurie din colţul sălii o colivie deosebită şi-a găsit de minune locul, aceasta fiind şi un accesoriu pe care Ioana îl poate folosi la diversele nunţi pe care le organizează.

Din ghivecele albe lavanda împrăştie mirosul său placut în toată încăperea în timp ce pe perete un ceas personalizat indică timpul exact. Au fost însiruite şi scaune, tot de culoare albă, pentru ca participanţii la cursurile de dans să aibă posibilitatea să se odihnească după fiecare şedinţă. Toate aceste modificări au condus la crearea unei atmosfere placute, luminoase, numai bună pentru a învăţa orice stil de dans.

Acest proiect de redecorare este exemplul concret pentru faptul că lucrurile măreţe nu se realizează întodeauna cu costuri imense ci mai de grabă cu multă inspiraţie şi produse de bun gust.