Menu
Your Cart

Insignis Blog

01 Mar De ce sa cumperi obiecte decorative online?
0 10
Internetul a schimbat radical modul în care noi facem cumpărăturile astăzi şi tocmai de aceea dotorită numeroaselor avantaje şi beneficii ale achiziţiilor online tot mai mulţi oameni au ren..
01 Mar Iluminatul în bucătărie
0 25
Bucătăria este inima unei case care deserveşte nu doar la pregătirea mâncării ci şi la servirea mesei în familie, depozitarea diverselor alimente şi ustensile , precum şi primirea diverşilor oaspe..
01 Mar Accesoriile de bucătărie
0 9
Aflându-ne la acelaşi capitol şi anume bucătăria, subiect pe care l-am abordat în urmă cu câteva zile şi anume Iluminatul în bucătărie , am hotărât ca şi astăzi să păstrăm aceeaşi temă şi să di..
01 Mar Depozitarea alimentelor într-o bucătărie funcţională
0 18
Deoarece este săptămâna dedicată bucătăriei am hotărât ca şi topicul de astăzi să păstreze aceaşi notă şi să vină practic ca o completare a postării anterioare şi anume Accesoriile de buc..
01 Mar Importanţa veiozelor în procesul de decorare
0 13
Având atât un rol practic cât şi unul decorativ veiozele se pretează ca şi obiecte decorative pentru orice dormitor, cameră de zi sau birou. Într-o încăpere unde există o sursă de lumină centrală, ..
01 Mar Stilul Eclectic
0 12
Pentru a defini stilul eclectic în cateva cuvinte şi pentru a fi pe înţelesul tuturor, acesta presupune folosirea obiectelor decorative cu aspect sau design antichizat într-un spaţiu modern. ..
01 Mar Lămpi create din rochii
0 6
Astăzi dorim să vă scoatem din monotonia şi tiparele clasice ale articolelor standard orientate strict pe teme clasice şi dorim să vă prezentăm nişte subiecte nonconformoste. Astfel vede..
01 Mar Tendinţe: damigene readuse la viaţă
0 17
Cu siguranţă tuturor ne sunt familiare aceste produse pe care le cunoaştem din pivniţele ori podurile bunicilor. Ele sunt scoase toamna din locuri prăfuite pentru a fi curaţate fiind pregătite s..
01 Mar Reorganizarea obiectelor decorative
0 8
Pentru acele decoraţiuni din casa dumneavoastră considerate comori decorative, care trebuie să fie în centru atenţiei şi expuse la vedere, există strategii pentru a vă ajuta să le afişaţi în..
01 Mar Un design eclectic de excepţie
0 11
Astăzi vom discuta despre unul dintre proictele de referinţă ale designerului francez Philippe Starck şi anume despre unul din hotelurile facând parte din lanţurile Mama Shelter. De ce am ales a..
01 Mar Cum sa adopţi un stil autentic în procesul de decorare
0 11
În conceperea unui decor a cărui stil să fie unul autentic trebuie să găsiţi inspiraţie chiar în viaţa dumneavoastră de zi cu zi. Şi ca să exemplificăm această sursă de inspiraţe, ..
01 Mar Sfaturi utile despre cum să creaţi un decor autentic
0 5
1) Când doriţi să creaţi un decor autentic luaţi în considerare lucruri frumoase care vi s-au întâmplat în trecut, lucruri prezente sau pur şi simplu planuri sau vise pentru viitor, care ..
Afişare 1 - 12 din 72 (6 pagini)