Menu
Your Cart

Banchete

   Aşezaţi-va linistiţi şi odihniţiva pe banchetele noastre comode şi stilate. Doar acum dispuneţi in gama de mobilier de cele mai variate modele de banchete acoperind toate gusturile. Banchetele sunt piese de completare a mobilierului facandu-se utile nu doar pentru a umple spaţii goale, ci şi pentru posibilitatea pe care v-o ofera pentru relaxare. Banchetele se folosesc in general in spaţiile de intrare cum ar fi holurile, insa nu exista o regula scrisa in utilizarea acestora, ele putand fi folosite atat in living, bucatarie sau in orice alt spaţiu. Condiţia necesara este ca banchetele sa se asorteze cu restul pieselor de mobilier şi cu decoraţiunile din incaperea respectiva. Soluţia de a folosi banchete este aleasa din trei motive: spaţiul este prea mic pentru a folosii alte piese de mobilier cum ar fi canapelele sau fotoliile, posibilitatea de a crea spaţii de depozitare cu ajutorul acestor banchete şi posibilitatea de a delimita anumite zone cu ajutorul lor. Oricare ar fi raţionamentul pentru care va hotaraţi sa folosiţi o bancheta din aceasta gama veţi avea posibilitatea s-o alegeţi pe cea care vi se potriveşte.

Dimensiuni L-103CM, l-41CM, Î-53CM,   Descriere: Bancheta de 2 persoane. Material: catifea Cadru picioare: metal cromat Culoare: Negru ..
734 RON Fără TVA:617 RON
Dimensiuni: L-99CM, l-30CM, Î-45CM. Descriere: Bancheta de 2 persoane. Material: eco-piele Cadru picioare: metal cromat Culoare: Negru ..
574 RON Fără TVA:482 RON
Din material textil de culoare gri aceasta bacheta este practica, ocupand foarte putin spatiu din casa dumneavoastra.  Unde crezi ca s-ar potrivi cel mai bine in locuinta ta: pe hol, balcon, terasa, living sau in bucatarie?   Dimensiuni: L-120CM, l-46CM, Î-83CM, inaltime sezut 49CM..
995 RON Fără TVA:836 RON
Bancheta cu un design rustic si elegant din lemn si pin albit. Simpla si de dimensiuni mici este ideala pentru hol, camera de zi sau bucatarie. Aceasta bancheta are un compartiment de depozitare. Dimensiuni L100xA48xH97.  ..
864 RON Fără TVA:726 RON
   Bancheta Label vine cu un aer de inspiratie moderna. Partea superioara este tapitata cu catifea de culoarea albastra in timp ce cadrul pe care se sprijina este de culoarea aurie. Ca si caracteristici dimensionale regasim: Lungime: 100 cm Latime: 46 cm Inaltimea: 48 cm  ..
617 RON Fără TVA:518 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)