Menu
Your Cart

Accesorii şi lumanari

   Fie ca doriţi o atmosfera romantica, fie ca doar decoraţi o incapere folosiţi accesoriile pentru lumanari: lumanari decorative, lumanari subţiri, lumanari groase, lumanari sfeşnic, lumanari pastila, lumanari candela, lumanari pafumate, lumanari cu motive florale, lumanari colorate. Accesoriile pentru lumanari pot fi descrise ca fiind acele obiecte decorative care impreuna cu lumanarea pun in valoare suportul pe care-l decoreaza sau insaşi lumanarea. De la farfurii şi pahare ce se adapteaza sfeşnicelor, la ghirlande ce imita cristalul, toate acestea vor contribui semnificativ la creşterea valorii aranjamentului decorativ. Nu va fie frica sa inovaţi folosind astfel de accesorii feriţi-va doar de a nu crea un aranjament prea incarcat care sa fie deranjant privirii. Special pentru dumneavoastra am selectat cele mai rafinate produse şi le-am reunit sub categoria Accesorii şi lumanari care speram sa acopere toate gusturile. 

   Ofera sfeşnicelor tale un plus de valoare si stralucire cu ajutorul ornamentului decorativ din acril de diametru 7 cm. Ornamentul are aspect de cristale atarnatoare si se preteaza pentru decorarea oricarui tip de sfeşnic. ..
30,00 RON Fără TVA:25,21 RON
   Daca doriţi ca lumanarea din sfeşnicul dumneavoastra sa nu va creeze probleme atunci, paharul cu adaptor pentru sfeşnice este soluţia ideala. Paharul este construit din sticla transparenta avand inalţimea de 8,5 cm si diametrul de 6 cm, in partea inferioara prezentan..
13,00 RON Fără TVA:10,92 RON
Lumanare cu pahar H7
PRODUS INDISPONIBIL
Lumanare intr-un pahar de sticla, disponibila in trei culori, negru, albastru si galben. Pretul este pe bucata.           ..
0,00 RON Fără TVA:0,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)