Menu
Your Cart

Suport şerveţele

   Pentru a le face cât mai accesibile atunci când avem nevoie de ele cel mai indicat accesoriu este suportul de şerveţele. În acest fel ele vor sta aranjate şi vor arăta mult mai bine pe orice masă. Fie că sunteţi în căutarea unui cadou fie că aveţi nevoie de un astfel de accesoriu, noi vă punem la dispoziţie o gamă diversificată de astfel de produse. Astfel vă oferim suporturi din ceramică, lemn sau metal toate având un aspect deosebit, fiind atent alese de designerii noştri, pentru a se încadra perfect în tema produselor promovate. Fiecare suport de şerveţele constituie o adevărată piesă decorativă, ele beneficiind de garanţia produselor Insignis.

Cod intern: 409BO010
   Cu putina inspiratie din natura a rezultat un superb obiect cu rol functional si decorativ - setul de suport pentru servetele Randunica. Setul consta in doua suporturi pentru servetele de dimensiuni diferite, si anume 13 cm si 18 cm. Suporturile pentru servetele sunt construite din meta..
44 RON Fără TVA:37 RON
Cod intern: 409BO004
Culoarea albă, imaculata şi pură a acestui suport de şerveţele îl transformă într-un obiect atractiv care vă va îmbia să vă serviţi cu şerveţele din el. Suportul este construit din metal şi are dimensiunile de 18x18x6 cm. Designul său deosebit îl încadrează în..
32 RON Fără TVA:27 RON
Cod intern: 409BO003
   Avem deosebita plăcere să vă prezentăm un suport de şerveţele metalic, care arată atât de îmbietor încât toată lumea se va servi cu şerveţele din el. Suportul este construit din metal lăcuit şi are dimensiunile de 18x18x9 cm. Designul său deosebit îl încadrează în ga..
33 RON Fără TVA:28 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)