Menu
Your Cart

Oliviere

   Oliviere felurite pentru gusturi deosebite: piper, sare, ulei, oţet acestea sunt ingredientele de bază necesare atât pentru o masă de restaurant cât şi pentru masa căminului propriu. Arta gătitului precum şi servirea mesei, pentru a fi desăvârşite, presupun accesorii pe măsură. De aceea noi suntem diferiţi fiindcă am selectat pentru dumneavoastră cele mai inedite produse. Olivierele noastre sunt aparte de cele comune, ele putând reprezenta adevărate obiecte decorative. Fie ca sunt din ceramică, metalice sau din sticlă designul olivierelor noastre este unul deosebit iar calitatea lor este pe măsură. Vă invităm să le vizualizaţi pe toate.

   Ce poate fi mai potrivit pentru masa dumneavoastră decât oliviera verde Silento cu recipiente pentru sare, piper, otet și ulei. Setul este realizat din ceramica, culoarea recipientelor este verde, iar înălțimea toatala a standului este de 22 cm. Toate piesele acestei oliviere sunt frumo..
128 RON Fără TVA:108 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru masa dumneavoastră decât oliviera alba Gallina cu recipiente pentru sare, piper, otet și ulei. Setul este realizat din ceramica, culoarea recipientelor este alba, iar înălțimea toatala a standului este de 22 cm. Toate piesele acestei oliviere sunt frumos ..
107 RON Fără TVA:90 RON
   Pentru ca servirea mesei să se facă cu stil, iar dumneavoastră să vă simţiţi ca într-un restaurant luxos chiar şi în bucătăria dumneavoastră vă recomandăm setul de recipiente pentru ulei şi oţet. Setul constă în două recipiente din ceramică, de culoare..
65 RON 33 RON Fără TVA:28 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)