Menu
Your Cart

Fructiere

   Pentru ca fructele dumneavoastră să arate mereu ca şi într-o expoziţie folosiţi fructierele pe care noi vi le punem acum la dispozitie într-o gamă diversificată. Aici avem: fructiere din sticlă, fructiere metalice, fructiere etajate, fructiere de diferite clulori şi forme acoperind toate gusturile. Pentru că de la o masă îmbelşugată nu trebuie să lipsească fructele, noi am ales cele mai deosebite fructiere şi le-am reunit sub această categorie pentru a vi le oferi. Fructierele noastre pe lângă design-ul deosebit şi calitatea ridicată, se încadrează perfect în tema site-ului pe care noi o promovăm. Sunteţi poftiţi să le admiraţi, una sigur vă va trage cu ochiul.

Cod intern: 412BO007
   Vă doriţi o fructieră înaltă care să satisfacă cerinţele dumneavoastră? Noi vă oferim fructiera metalică argintie. Fructiera are înălţimea de 125 cm, este de culoare argintie şi are trei etaje pentru depozitare. Ca şi design această fructieră se încadrează ..
1.478 RON Fără TVA:1.242 RON
Cod intern: 412BO006
   Dacă doriţi să creaţi un candy bar pe care să-l asezonaţi cu dulciuri sau fructe, fructiera Sonia vă va fi un real ajutor. Fructiera este construită din porţelan, are 3 etaje, culoarea albă, iar înălţimea ei totală este de 35 cm. Elementul care transformă acest ..
141 RON Fără TVA:118 RON
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)