Menu
Your Cart

Depozitare alimente

   Produsele şi ingredientele dumneavoastră alimentare se vor păstra mult mai bine în recipientele noastre: recipiente condimente, borcane, cosuri si multe altele. Accesoriile pentru depozitare alimente vă oferă două avantaje simultan, unul este ordinea, adică în orice moment vei găsi condimentul dorit dacă el este depozitat corespunzător, iar al doilea avantaj este păstrarea, un aliment păstrat într-un recipient coresunzător îşi va păstra prospeţimea pentru mai mult timp. Unele alimente necesită condiţii speciale de depozitare cum ar fi recipiente opace care să nu permită pătrunderea luminii, tocmai de aceea aici veţi descoperi toate accesoriile de care aveţi nevoie într-o bucătărie bine utilată. 

Cod intern: LD-118691
Depozitate corespunzator ceaiurile dumneavoastra vor fi mult mai atractive si gustoase - cutia de depozitare ceaiuri Flowers. Cutia pentru depozitare ceaiuri este construita din MDF, are culoarea roz si dimensiunile 24x9x6 cm. Ea este prevazuta cu patru compartimente diferite pentru c..
49 RON Fără TVA:41 RON
Cod intern: 407IT029
    Depozitate corespunzator ceaiurile dumneavoastra vor fi mult mai atractive si gustoase - cutia de depozitare ceaiuri Flowers. Cutia pentru depozitare ceaiuri este construita din MDF, are culoarea roz si dimensiunile 24x9x6 cm. Ea este prevazuta cu patru compartimente dif..
54 RON Fără TVA:45 RON
Cod intern: 407IT027
   Acum aveţi la dispoziţie, în gama accesoriilor de bucătărie, cele mai inedite recipiente pentru depozitarea alimentelor. Acest recipient are înălţimea de 21 cm. Designul inedit este oferit însă de ceainicul prezent pe capac. Aceste produse pot avea atât un rol funcţional cât şi doar un ..
30 RON Fără TVA:25 RON
Cod intern: 407IT026
   Acum aveţi la dispoziţie, în gama accesoriilor de bucătărie, cele mai inedite recipiente pentru depozitarea alimentelor. Aceste recipiente au înălţimea de 24 cm. Designul inedit este oferit însă de figurina cocos de culoare rosie care este prezentă pe capac. Aceste produse pot avea atât..
21 RON Fără TVA:18 RON
Cod intern: 407BO018
   Depozitate corespunzator ceaiurile dumneavoastra vor fi mult mai atractive si gustoase - cutia pentru depozitare ceaiuri Scandinavia. Cutia pentru depozitare ceaiuri este construita din MDF, are culoarea alba si dimensiunile 27x11x7 cm. Ea este prevazuta cu patru compartimente diferite ..
39 RON Fără TVA:33 RON
Cod intern: 407BO009
Borcane de depozitare, sticlă de depozitare, set bonboniere de 3 borcane de sticlă, înălțime aproximativ 15, 19 și 23 cm, volume de umplere: 650 ml, 950 ml, 1350 ml-din sticlă de înaltă calitate -Ideal pentru depozitarea biscuiților, bomboanelor etc. -într-un stil retro frumos -foarte stabil ..
55 RON Fără TVA:46 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)