Menu
Your Cart

Accesorii bucătărie

   Păstrează-ţi alimentele la loc de cinste şi găteşte-le aşa cum se cuvine, alege din gama noastră de accesorii bucătărie: ustensile bucătărie, recipiente sare, recipiente piper, borcane decorative sau pentru depozitare şi diverse accesorii bucătărie. Doar aici găseşti o gamă diversificată de accesorii bucătărie din care poţi să-ţi alegi produsul care este pe gustul tău. Pentru ca un bucătar să-şi desăvârşească actul în bucătărie, fie el profesionist sau nu, are nevoie de unele accesorii elementare. Începând de la ustensile, boluri, tăvi şi până la recipiente de depozitare acestea nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie bine accesorizată. Accesoriile de bucătărie folosite trebuie să fie unele de calitate şi de asemenea să fie practice, dar pe lângă rolul lor funcţional nu trebuie să uităm plusul decorativ pe care acestea îl aduc. Tocmai de aceea optaţi pentru accesorii bucătărie inedite, în culori vii sau forme ieşite din tipar care să fie în concordanţă cu personalitatea bucătăriei şi bineînţeles cu starea dumneavoastră de spirit.  

Cod intern: 41IT052
   Un set complet de accesorii care nu trebuie sa lipseasca din nici-o bucatarie. Setul contine un sort de bucatarie, o manusa, o laveta captusita si una simpla, toate fiind realizate intr-o combinatie frumoasa de culori alb si roz si imprimate cu simbolul gainii. ..
47 RON Fără TVA:39 RON
Cod intern: 41IT051
   Ceea ce nu trebuie sa lipseasca de pe nici-o masa sunt servetelele iar noi va propunem unele extrem de interesante. Servetelele de masa sunt disponibile in 3 sortimente de model si sunt grupate 20 bucati intr-un pachet. Dimensiunile lor impachetate sunt de 16X16 cm si de 33X33 cm desfas..
9 RON Fără TVA:8 RON
Cod intern: 41IT049
   Doriti sa fiti un bucatar fara pereche, atunci manusa bufnita nu trebuie sa lipseasca din arsenalul dumneavoastra. Manusa de bucatarie este disponibila in doua variante de culoare albastra si roz, este captusita pentru a putea apuca oalele fierbinti iar comercializarea se face la bucata..
10 RON Fără TVA:8 RON
Cod intern: 41IT047
   Acest set contine doua recipiente din portelan, pentru depozitarea laptelui si zaharului. Inaltimea lor este de 10 cm si le puteti pune intr-o bucatarie cu design nordic pentru a crea imaginea perfecta. ..
44 RON Fără TVA:37 RON
Cod intern: 41IT046
Acest set de ustensile de bucatarie contine 4 accesorii si anume: tel, lingura de lemn, furculita de lemn, si spatula de lemn. Designul acestui obiect este unul minimalist avand accente ale stilului magrebian imprimat. Dimensiuni: 24 cm x 11 cm. ..
53 RON Fără TVA:45 RON
Cod intern: 41BO045
   Pentru a va infrumuseta spatiul unde serviti masa folositi farfuriile din gama Lancaster disponibile in trei variante de culoare. Farfuria este realizata din plastic, are forma rotunda si diametrul de 33 cm. Farfuria Lancaster are un design deosebit ea rivalizand cu superbele servicii d..
15 RON Fără TVA:13 RON
Cod intern: 41BO002
   Dacă sunteţi un colecţionar de vinuri atunci nu trebuie să vă lipsească din recuzită suportul de sticle Lemgo. Suportul este construit din MDF de culoare roz, poate susţine şase sticle de vin iar înălţimea lui este de 30 cm. Cu siguranţă acest obiect îşi va găsi..
97 RON Fără TVA:82 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)