Menu
Your Cart

Accesorii bucătărie

   Păstrează-ţi alimentele la loc de cinste şi găteşte-le aşa cum se cuvine, alege din gama noastră de accesorii bucătărie: ustensile bucătărie, recipiente sare, recipiente piper, borcane decorative sau pentru depozitare şi diverse accesorii bucătărie. Doar aici găseşti o gamă diversificată de accesorii bucătărie din care poţi să-ţi alegi produsul care este pe gustul tău. Pentru ca un bucătar să-şi desăvârşească actul în bucătărie, fie el profesionist sau nu, are nevoie de unele. Începând de la ustensile, boluri, tăvi şi până la recipiente de depozitare acestea nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie bine accesorizată. Accesoriile de bucătărie folosite trebuie să fie unele de calitate şi de asemenea să fie practice, dar pe lângă rolul lor funcţional nu trebuie să uităm plusul decorativ pe care acestea îl aduc. Tocmai de aceea optaţi pentru accesorii bucătărie inedite, în culori vii sau forme ieşite din tipar care să fie în concordanţă cu personalitatea bucătăriei şi bineînţeles cu starea dumneavoastră de spirit.  

   Acest set conține doua recipiente din portelan, pentru depozitarea laptelui și zaharului. Inaltimea lor este de 10 cm și le puteti pune într-o bucatarie cu design nordic pentru a crea imaginea perfectă. ..
44 RON Fără TVA:37 RON
Acest set de ustensile de bucatarie conține 4 accesorii și anume: tel, lingura de lemn, furculita de lemn și spatula de lemn. Designul acestui obiect este unul minimalist având accente ale stilului magrebian imprimat. Dimensiuni: 24 cm x 11 cm. ..
53 RON Fără TVA:45 RON
   Dacă sunteţi un colecţionar de vinuri atunci nu trebuie să vă lipsească din recuzită suportul de sticle Lemgo. Suportul este construit din MDF de culoare roz, poate susţine şase sticle de vin, iar înălţimea lui este de 30 cm. Cu siguranţă acest obiect îşi va găs..
97 RON Fără TVA:82 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)