Menu
Your Cart

Masă şi bucătărie

   Accesoriile de bucătărie şi masa aranjată fac servirea mesei un ritual zilnic plăcut: decoraţiuni de masă, decoraţiuni de bucătărie, căni, ceainice, sticle, recipiente sau fructiere. Gătitul este o artă iar pentru a fi desavârşită această acţiune trebuie să se desfăşoare într-un spaţiu prielnic.

   Aşa cum pictorul are nevoie de şevalet, paletă pentru amestecarea culorilor şi pensule de toate mărimile aşa şi bucătarul, fie el şi neprofesionist, are nevoie de accesorii şi ustensile pentru bucătărie. Pornind de la căni, ceainice, tăvi, boluri şi până la oliviere precum şi soluţii pentru depozitarea alimentelor, noi le-am strâns pe toate într-o singură categorie, intitulată Masă şi bucătărie, pentru a vi le pune la dispoziţie. 

   Doar in magazinul nostru de decoratiuni casa, găsiţi o gamă diversificată de accesorii bucătărie din care puteţi să vă alegeţi produsul care este întocmai pe gustul dumneavoastră. Produsele similare şi cu o întrebuinţare asemănătoare au fost reunite atent în categoria Masă şi bucătărie, ele respectând întocmai nota de design pe care site-ul o promovează.

Acest set de boluri decorative poate fi așezat pe orice masa. El va da un stil aparte aranjamentului, fiind un obiect decorativ deosebit. Prețul afisat este pentru un set, cele doua având lungimi de 44, respectiv 65 cm. Aspectul este de aluminiu sau aur alb în funcție de culoarea luminii din c..
382 RON Fără TVA:321 RON
Aceasta tava are un design minimalist special datorat culorilor vii, cat și formei simple pe care o are. Este incapatoare având dimensiunile 40x30x5 cm. Este utila din puncte de vedere al intrebuintarii, dar este și un element decorativ pentru incapere. ..
88 RON Fără TVA:74 RON
Depozitate corespunzator ceaiurile dumneavoastră vor fi mult mai atractive și gustoase - cutia de depozitare ceaiuri Flowers. Cutia pentru depozitare ceaiuri este construită din MDF, are culoarea roz și dimensiunile 24x9x6 cm. Ea este prevazuta cu patru compartimente diferite pentru c..
49 RON Fără TVA:41 RON
   Acest set conține doua recipiente din portelan, pentru depozitarea laptelui și zaharului. Inaltimea lor este de 10 cm și le puteti pune într-o bucatarie cu design nordic pentru a crea imaginea perfectă. ..
44 RON Fără TVA:37 RON
Acest set de ustensile de bucatarie conține 4 accesorii și anume: tel, lingura de lemn, furculita de lemn și spatula de lemn. Designul acestui obiect este unul minimalist având accente ale stilului magrebian imprimat. Dimensiuni: 24 cm x 11 cm. ..
53 RON Fără TVA:45 RON
   Iti place stilul Shabby Chic? Daca da, aceasta tava se va potrivi perfect cu ceea ce iti place. Tava are rama din lemn, manere metalice și are dimensiunile de 46 cm x 32 cm. Acest model de tava este disponibil în doua sortimente de model, dupa cum se poate observa și în poza de prezenta..
73 RON Fără TVA:61 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru masa dumneavoastră decât oliviera verde Silento cu recipiente pentru sare, piper, otet și ulei. Setul este realizat din ceramica, culoarea recipientelor este verde, iar înălțimea toatala a standului este de 22 cm. Toate piesele acestei oliviere sunt frumo..
128 RON Fără TVA:108 RON
   Tavile Heart constituie un excelent suport pentru diversele accesorii, iar acestea nu trebuie să lipseasca din bucataria dumneavoastră. Tavile sunt construite din lemn, au culoarea natur și lungimea de 21 respectiv 26 cm. Ca și element de design special, aceste tavi au manerele laterale..
43 RON Fără TVA:36 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru masa dumneavoastră decât oliviera alba Gallina cu recipiente pentru sare, piper, otet și ulei. Setul este realizat din ceramica, culoarea recipientelor este alba, iar înălțimea toatala a standului este de 22 cm. Toate piesele acestei oliviere sunt frumos ..
107 RON Fără TVA:90 RON
   Depozitate corespunzator ceaiurile dumneavoastră vor fi mult mai atractive și gustoase - cutia pentru depozitare ceaiuri Scandinavia. Cutia pentru depozitare ceaiuri este construită din MDF, are culoarea alba și dimensiunile 27x11x7 cm. Ea este prevazuta cu patru compartimente diferite ..
39 RON Fără TVA:33 RON
   Cu putina inspirătie din natura a rezultat un superb obiect cu rol functional și decorativ - setul de suport pentru servetele Randunica. Setul consta în doua suporturi pentru servetele de dimensiuni diferite și anume 13 cm și 18 cm. Suporturile pentru servetele sunt construite din metal..
44 RON Fără TVA:37 RON
   Vă doriţi o fructieră înaltă care să satisfacă cerinţele dumneavoastră? Noi vă oferim fructiera metalică argintie. Fructiera are înălţimea de 125 cm, este de culoare argintie şi are trei etaje pentru depozitare. Ca şi design această fructieră se încadrează ..
1.478 RON Fără TVA:1.242 RON
   Dacă doriţi să creaţi un candy bar pe care să-l asezonaţi cu dulciuri sau fructe, fructiera Sonia vă va fi un real ajutor. Fructiera este construită din porţelan, are 3 etaje, culoarea albă, iar înălţimea ei totală este de 35 cm. Elementul care transformă acest ..
141 RON Fără TVA:118 RON
  Un pahar sau o ceaşcă aşezată pe o tavă capătă personalitate, iar pentru aceasta noi îţi venim în ajutor cu setul de tăvi argintii din gama Rin. Aceste produse se comercializează doar la set, iar preţul afişat este pentru un set. Ele sunt realizate din metal având culoa..
358 RON Fără TVA:301 RON
   Doriţi să serviţi cafeaua de dimineaţă într-un superb set de cafea? Noi vă punem la dispozitie standul de şase ceşti de cafea cu farfurioară din gama Fresh. Standul pe care sunt aşezate ceştile este din inox, el fiind astfel construit încât să susţină toate cele şase ceşti şi farfuriile..
98 RON 70 RON Fără TVA:59 RON
   Doriţi ca produsele pe care le serviţi să aibă o reflexie perfectă creând o imagine inedită? Atunci cu siguranţă aveţi nevoie de setul de tăvi cu oglindă. Setul este compus din două tăvi de dimensiuni diferite respectiv una având diametrul de 26 cm în timp ..
138 RON Fără TVA:116 RON
Culoarea albă, imaculata şi pură a acestui suport de şerveţele îl transformă într-un obiect atractiv care vă va îmbia să vă serviţi cu şerveţele din el. Suportul este construit din metal şi are dimensiunile de 18x18x6 cm. Designul său deosebit îl încadrează în..
32 RON Fără TVA:27 RON
   Avem deosebită plăcere să vă prezentăm un suport de şerveţele metalic, care arată atât de îmbietor încât toată lumea se va servi cu şerveţele din el. Suportul este construit din metal lăcuit şi are dimensiunile de 18x18x9 cm. Designul său deosebit îl încadrează în ga..
33 RON Fără TVA:28 RON
   Pentru ca servirea mesei să se facă cu stil, iar dumneavoastră să vă simţiţi ca într-un restaurant luxos chiar şi în bucătăria dumneavoastră vă recomandăm setul de recipiente pentru ulei şi oţet. Setul constă în două recipiente din ceramică, de culoare..
65 RON 33 RON Fără TVA:28 RON
   Setul de boluri decorative Seoul se pretează atât ca şi suport de fructe cât şi ca obiect decorativ inedit. Acest produs se comercializează doar la set, are culoarea neagră, iar diametrele bolurilor sunt de 24 respectiv 28 cm. Nota de particularitate este dată de con..
103 RON Fără TVA:87 RON
   Dacă sunteţi un colecţionar de vinuri atunci nu trebuie să vă lipsească din recuzită suportul de sticle Lemgo. Suportul este construit din MDF de culoare roz, poate susţine şase sticle de vin, iar înălţimea lui este de 30 cm. Cu siguranţă acest obiect îşi va găs..
97 RON Fără TVA:82 RON
   Deosebitul ceainic ceramic din gama Pauline este acum disponibil în secţiunea de accesorii de bucătărie. Acest obiect decorativ este compus din patru elemente: farfurioara,ceaşcă, corpul ceainicului şi capac.  ..
0 RON Fără TVA:0 RON
Borcane de depozitare, sticlă de depozitare, set bonboniere de 3 borcane de sticlă, înălțime aproximativ 15, 19 și 23 cm, volume de umplere: 650 ml, 950 ml, 1350 ml -din sticlă de înaltă calitate -Ideal pentru depozitarea biscuiților, bomboanelor etc. -într-un stil retro frumos -foarte stabil ..
55 RON Fără TVA:46 RON
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)