Felinare mari, mici, metalice sau din lemn, insotite de lumanari, sunt obiectele decorative perfecte pentru a crea o atmosfera de nunta deosebita. In acest caz ori de cate ori aveti ocazia inglobati surse de lumina, cum ar fi lumanari , in aceste decoratiuni.

Felinarele sunt cele mai versatile obiecte de decor pe care dumneavoastra le puteti detine in casa. Posibilitatile de decorare pe care acestea le ofera sunt nemarginite. Felinarele sunt foarte potrivite atat pentru interior cat si pentru exterior si se pot incadra incepand cu stilul shabby chic si pana la stilul modern, daca acesta este stilul casei dumneavoastra. Felinarele sunt foarte utile in decorare atat in caminul propriu, acolo unde pot fi folosite pe post de opritor al unei usi, cat si intr-o sala de nunti unde pot strajui scarile de acces. Dar cel mai somptuos mod in care ele pot fi puse in valoare sunt chiar pe masa unui eveniment, pe post de centrepiece .

Desi unele felinare pot parea ca au o eticheta cu un nivel ridicat de pret, consideram ca banii cheltuiti pe ele sunt bine meritati. Versatilitatea acestor felinare consta in faptul ca ele pot fi folosite in diferite colturi ale casei iar in momentul in care doriti sa schimbati pozitia acestora in cadrul unui decor, pentru a se potrivi cu anotimpul, aces lucru se poate face foarte usor.

Iata si o idee inedita care o puteti aplica: si anume decorarea felinarului cu flori! Ce poate fi mai frumos de atat?

Pe langa numeroase decoratiuni pe care le puteti gasi pe site-ul Insignis si-au facut loc si o gama variata de felinare pe care va invitam sa le explorati.